Nůž CHef Dellinger German Samurai s dárkovým poukazem na MASO Z PASTVIN

Kód: HG8-POUKAZ
Neohodnoceno
999 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Nůž Chef Dellinger German Samurai & dárkový poukaz na MASO Z PASTVIN

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kuchařský nůž Chef Dellinger German Samurai s dárkovým poukazem MASO Z PASTVIN


Velmi ostrý nůž Chef japonského stylu s délkou ostří 8" ze série Dellinger German Samurai z německé oceli 1.4116 s překrásným designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Lesklá, kvalitní ocel v kombinaci s rukojetí z černé G-10 tvoří perfektní pár a konečný výsledek je téměř dokonalý. Každý nůž je ručně broušený a dosahuje vysoké ostrosti.


MASO Z PASTVIN


Pastviny se nacházejí v okolí Kostelních Střimelic ve Středočeském kraji v nadmořské výšce 300−500 m.n.m. Rodinná farma hospodaří na cca 500 ha půdy a má více než 400 kusů skotu. Celé hospodářství je v ekologickém režimu.

Chov současného stáda vede farmář David Procházka, který se na původním statku i narodil. Strávil zde své dětství, které se točilo právě okolo hospodaření se svým dědou, babičkou, tátou, bratrem, bratranci a sestřenicemi. Dnes se velká část rodiny ke společnému hospodaření vrací a rozvíjí již zaběhnutý chov skotu o další aktivity.

Maso z pastvin je o kvalitním produktu – maso, které odráží šťavnatost pastvin, zdravý vývoj a spokojenost zvířat, ale i o příběhu lidí, kteří mají společný cíl: rozvíjet rodinnou tradici a budovat farmu dál tak, aby byla i nadále spokojeným místem pro farmáře i zvířata.

Více informací najdete www.masozpastvin.cz.

Maso z ekologického chovu plemen Charolais, Angus, Limousine a Highland, které prochází suchým zráním minimálně 21 dní a následně je porcováno v naší nově vybudované bourárně v Hradových Střimelicích. Maso zavážíme vlastním chladicím vozem ve formě vakuovaných balíčků.

Čím je náš produkt jedinečný? Známe celý příběh každého kousku našeho masa. Víme přesně, co naše krávy, telátka a býci spásají, jaká péče se jim dostává a jak prosperují. Maso se pak nechává vyzrát a následně je naším řezníkem dle nejpřísnějších hygienických opatření zpracováno a hned vakuováno. Maso ke konečnému zákazníkovi zavážíme vlastním chladicím vozem.

Aktuální chov má více než 400 kusů a stále se navyšuje, dáváme přednost přirozenému rozšiřování chovu. Máme sedm plemenných býků a zároveň rozsáhlé zkušenosti s porody jednotlivých plemen.


Čepel ostrá jako břitva ...


Ostří nožů ze série Dellinger German Samurai je z německé oceli 1.4116. Nerezová ocel 1.4116 od firmy Thyssen Krupp (Německo) je ideální pro výrobu čepelí nožů všeho druhu. Tato ocel je hojně využívána ve zdravotnictví a potravinářském průmyslu. Dokonalé opracování, kvalitní materiály a jedinečný design - to jsou nože ze série Dellinger German Samurai.


... elegantní rukojeť


Ergonomická rukojeť je vyrobena z extra odolného materiálu G-10 a je zdobená středovým mozaikovým nýtem se znakem samuraje. Rukojeť skvěle padne do ruky a tím poskytuje pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Tím je zajištěna maximální kontrola a přesnost.

Parametry nože:

Celková délka: 340 mm
Délka ostří:
200 mm
Délka rukojeti: 125 mm
Hmotnost: 220 g


Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...


Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

Nepoužívejte nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.

Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin. Olej z tiskařské černi použité na novinovém tisku ochrání čepel před možnou korozí.

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi! (například na magnetický stojan).

Vyrobeno v Číně.


Aby byl vždy ostrý ...


Pro každodenní vytažení ostří, použijte ocílku.
Doporučujeme použít diamantové a vodní brusné kameny.

Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.



Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním balení a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: GYUTO ( 牛刀)
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz