1000/3000 Souprava pro ostření nožů Dellinger Premium – dva kameny v jednom !

Kód: STONE-1000/3000
Akce
Neohodnoceno
Značka: Dellinger
999 Kč –5 %
1000/3000 Souprava pro ostření nožů Dellinger Premium – dva kameny v jednom !
999 Kč –5 % 949 Kč
Skladem (>5 ks)

Kombinovaný brusný kámen Dellinger Premium je více než jen obyčejný brusný nástroj. S dvěma stranami různé hrubosti (JIS #1000 a #3000) máte v rukou všestranný nástroj pro údržbu ostří vašich nožů. Díky této kombinaci hrubosti můžete provést základní broušení i dokonalé doleštění, vše s jediným kamenem. S naším "stounem" dosáhnete dokonalé ostrosti nožů bez zbytečné námahy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kombinovaný brusný kámen DELLINGER STONE o hrubosti JIS #1000/#3000

dodáváno s vodítkem pro dokonalé držení správného úhlu

 

Povzbuďte své nože k novému životu s kombinovaným brusným kamenem japonského typu od renomované společnosti DELLINGER! Tento kámen je klíčem k dosažení ostrosti, o které jste vždy snili pro své kuchyňské, kuchařské a lovecké nože. S touto cenově dostupnou sadou se vaše nože stanou ostřejšími než kdy předtím, přinesou vám radost z používání a účinně podpoří vaše kulinářské dobrodružství.

Každý mistr kuchař ví, že i ty nejkvalitnější nože je třeba pravidelně udržovat, aby si zachovaly svou dokonalou ostrost. A právě zde přichází na řadu kombinovaný brusný kámen od DELLINGER. Vyroben z vysoce kvalitního korundového oxidu hlinitého, tento brusný kámen zaručuje extrémní trvanlivost a maximální ostrost vašich nožů. S touto sadou nejenže můžete dosáhnout vynikající ostrosti na nožích, ale také na sekerách, břitvách, dlátech, kapesních nožích a loveckých nožích.

Syntetické brusné kameny jsou to nejlepší. S jejich pomocí můžete rychle a efektivně obnovit ostrost svých nožů. Tento kámen je ideální volbou pro začátečníky, kteří hledají snadno použitelné řešení pro udržování svých nožů v perfektním stavu. Díky své struktuře umožňuje rychlé broušení a snadné vytvoření žiletkového ostří, čímž se stává nepostradatelným nástrojem v každé kuchyni.

Nezapomeňte, že i ty nejlepší nástroje občas vyžadují nějakou tu péči. Kámen doporučujeme doplnit diamantovým srovnávacím blokem, s jehož pomocí srovnáte po vašem broušení kámen zpět do roviny s minimem úsilí.

S kombinovaným brusným kamenem od DELLINGER se péče o vaše nože stane snadnou a příjemnou rutinou, která vám pomůže dosáhnout dokonalých výsledků při každém použití.



- Kvalitní kombinovaný brusný a obtahovací kámen DELLINGER
- 2 stupně zrnitosti brusného kamene JIS: #1000 a #3000
- Extrémně dlouhá životnost brusného kamene s minimálním opotřebením
- Velmi rychlý brusný a leštící efekt pro efektivní broušení
- Rozměry brusného kamene: 180x60x30 mm
- Vyrobeno ze syntetického korundu (oxid hlinitý) pro optimální výkon
- Dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou pro stabilitu
- Doporučeno před použitím namočit vodou pro maximální účinnost (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia)
- Vhodný k ostření a leštění všech typů ostří, s výjimkou keramických nožů; také vhodný pro broušení nářadí na dřevo a zahradnické vybavení


Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


Návod k použití

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz