1000 brusný kámen KIYA MORIHEI - 210x75x25mm

Kód: 6-16
2 299 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Představujeme brusný kámen KIYA MORIHEI s hrubostí JIS 1000, který je vyroben z syntetického materiálu s přídavky přírodních složek. Tento kámen je ideální pro údržbu vašich nožů, poskytující vynikající výsledky broušení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

brusný kámen KIYA MORIHEI GC1000 210x75x25mm

Japonský brusný kámen KIYA MORIHEI je opravdu zvláštní klenot. Díky kombinaci nejlepších syntetických a přírodních materiálů a profesionální práci japonského řemeslníka MORIHEI, se tyto kameny staly jedinečnými. Jsou dodávány v různých hrubostech od #500 do #12000, což vám poskytuje široký rozsah možností pro broušení vašich nožů a nástrojů.

Jednou z výjimečných vlastností těchto brusných kamenů je jejich přírodně-syntetický charakter. Jsou zapečeny při nižších teplotách než klasické syntetické brusné kameny, což umožňuje lepší zachování brusného povrchu. Jako pojivo se používá pryskyřice, což je alternativa k běžně používanému magnesiu u syntetických kamenů.

Co je úžasné, je to, že tento kámen nevyžaduje namáčení. Stačí ho jen polít trochou vody a můžete začít s broušením. Jeho všestrannost znamená, že můžete nabrousit širokou škálu nástrojů, včetně nožů, nůžek, seker, břitev, dlát a dalších.

Pokud toužíte po dosažení perfektní ostrosti vašich nožů a nástrojů, brusný kámen KIYA MORIHEI je skvělou volbou, která vám poskytne vynikající výsledky.

- Exkluzivní brusný kámen KIYA MORIHEI
- Stupeň zrnitosti brusného kamene JIS: 1000
- Extrémně dlouhá životnost brusného kamene s minimálním opotřebením
- Velmi rychlý brusný a leštící efekt
- Rozměry brusného kamene: 210x75x25 mm
- Vyrobeno ze syntetického korundu (oxid hlinitý) + přírodních materiálů pro exkluzivní kvalitu
- Možnost použití s vodou
- Před použitím stačí polit vodou, ale lepší je celkové namočení kamene na několik minut (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia)
- Vhodný k ostření všech ostří s výjimkou keramických nožů; lze použít i pro broušení nářadí na dřevo a zahradnické vybavení

Vyrobeno v Japonsku!

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.


.

Návod k použití

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Syntetické s přídavkem přírodních materiálů
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz