1000/3000 kombinovaný brusný kámen, Kanetsune KC-652

Kód: KNTN-KC-652
Ideální pro Začátečníky
1 600 Kč
Skladem (>5 ks)

Vstupte do světa broušení nožů s kombinovaným brusným kamenem z řady Kanetsune GOKUJO-TOISHI. S hrubostí JIS 1000/3000 vám tento kámen poskytne ideální nástroje pro zachování ostrosti vašich nožů. Jeho kvalita a výkon vás jistě nadchnou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

kombinovaný brusný kámen 1000/3000, KANETSUNE GOKUJO-TOISHI Series KC-652

.

Brusný kámen japonského typu Kanetsune Seki Japan přinese vašim nožům nový život! Za přijatelnou cenu získají vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože ostří, o kterém jste vždy snili. Budou mnohem ostřejší než v okamžiku jejich zakoupení. I ten nejlepší nůž z nejkvalitnějších materiálů ztratí v průběhu času svou původní ostrost, a proto je nutné nože pravidelně brousit a udržovat jejich ostří. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků od Dellinger bude tento úkol snadný.

Řada 極 上 砥石 (Gokujo-Toishi) je vysoce kvalitní a není určena pouze pro profesionály. Na těchto kamenech pohodlně nabrousíte a dosáhnete podobných výsledků jako při použití vysoce kvalitních přírodních kamenů. Dokonce i ocel s vysokou tvrdostí dokáže tato řada brusných kamenů rychle a efektivně naostřit. Práce s brusnými kameny Kanetsune z řady Gokujo-Toishi vám zajistí vynikající ostří a krásný lesklý povrch. Užijte si kvalitní broušení s těmito kameny.

Doplňky k broušení a údržbě brusných kamenů naleznete v sekci příslušenství pro broušení.

.
✅ Kvalitní vodní brusný kámen Kanetsune Seki Japan
✅ Zrnitost brusného kamene JIS: 1000/3000
✅ Extrémně dlouhá životnost brusného kamene s minimálním opotřebením
✅ Velmi rychlý brusný a leštící efekt pro efektivní broušení
✅ Rozměry brusného kamene: 170x53x25 mm
✅ Dodáván na protiskluzové podložce pro stabilitu
✅ Před použitím stačí polit vodou (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia); nedoporučujeme dlouhodobé ponoření kamene do vody, hrozí jeho prasknutí
✅ Vhodný k broušení většiny ostří s výjimkou keramických nožů; lze použít i pro broušení nářadí na dřevo a zahradnické vybavení
.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
 
 

Návod k použití

Doplňkové parametry

Kategorie: KANETSUNE
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz