1000/3000 velký kombinovaný brusný kámen, RISAM RW231-B

Kód: RI-RW231-B
909 Kč
Skladem (>5 ks)

Získejte optimální výsledky broušení s velkým kombinovaným brusným kamenem od výrobce RISAM. Tento unikátní kámen nabízí dvě různé hrubosti. S jeho pomocí dosáhnete dokonalé ostrosti s minimálním úsilím.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Kombinovaný brusný kámen 1000/3000, RISAM RW231-B

 

Protože velké nože potřebují velký kámen!

 

Broušení nožů je umění, které přináší nový život vašim nejvěrnějším nástrojům. S extra velkým brusným kamenem japonského typu RISAM mohou vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože zazářit ostrostí, jakou jste si vždy přáli. Dokonce i ty nejkvalitnější nože z nejlepších materiálů časem ztrácejí své špičkové ostří. Proto je důležité pravidelně je brousit a udržovat jejich ostrost. S pomocí správné techniky a správných brusných kamenů bude tento úkol hračkou.

Brusné kameny RISAM jsou vyráběny z vysoce kvalitního korundového oxidu hlinitého, což zaručuje maximální trvanlivost a ostrost vašich nožů. Tyto univerzální brusné kameny nejsou určeny pouze pro nože, ale také pro broušení nožů, sekáčků, seker, břitev, dlát a loveckých nožů. Syntetické brusné kameny jsou obecně vytvořeny z korundového oxidu. Tento brusný materiál je stejný jako ten používaný v olejových brusných kamenech. Hlavním rozdílem je použité pojivo, které udržuje brusný materiál na místě. Vodní brusné kameny jsou měkčí než olejové brusné kameny, což zajišťuje rychlejší broušení. Během procesu broušení se starý abrazivní materiál odlomí a nahradí se čerstvým ostřím. Tento rychlejší proces broušení je jedním z hlavních benefitů vodních brusných kamenů.

Nicméně, po několika broušeních se i ten nejlepší vodní kámen opotřebuje, což vyžaduje vyrovnání brusné plochy. K tomuto účelu jsou k dispozici srovnávací bloky. My při profesionálním broušení používáme ten diamantový od Risamu



✅ Kvalitní vodní brusný kámen RISAM
✅ Zrnitost: JIS 1000/3000
✅ Extrémně nízké opotřebení, dlouhá životnost
✅ Velmi rychlý brusný a leštící efekt
✅ Rozměr: 200x80x30mm
✅ Vyroben ze syntetického Korundu
✅ Dodáván s gumovou protiskluzovou podložkou
✅ Použitelný s vodou nebo olejem
✅ Doporučeno před použitím namočit
✅ Vhodný k broušení ostří, výjimka keramické nože

Nevíte, jakou hrubost kamene vybrat? Je to snadné:
Vytvoření ostří na zcela tupém noži - Japonská zrnitost JIS 80-800
Nabroušení vytvořeného ostří - Japonská zrnitost JIS 1000-3000
Naleštění a precizní finalizace ostří -  Japonská zrnitost JIS 3000-30 000


Vostrá Záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát luxusním řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře!

.

Návod k použití



Doplňkové parametry

Kategorie: RISAM
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz