1000 brusný kámen KIYA Tokyo na cedrovém podstavci

Kód: 6-42
1 499 Kč
Skladem (2 ks)

Pokud toužíte po dokonalé ostrosti nožů, brusný kámen od KIYA Tokyo je vaším spolehlivým parťákem. S hrubostí JIS #1000 a syntetickým povrchem je tento kámen skvělou volbou pro základní broušení vašich oblíbených nožů. Jeho cedrový podstavec pak přidává nejen na estetice, ale i na stabilitě během broušení. S tímto brusným kamenem dosáhnete výsledků, které vás ohromí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

1000 brusný kámen KIYA Tokyo na cedrovém podstavci

.

Japonský vodní brusný kámen KIYA je tou správnou volbou pro oživení vašich nožů! Vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože získají ostří, které jste si vždy přáli. Díky tomuto brusnému kameni budou vaše nože mnohem ostřejší než v okamžiku jejich zakoupení.

Tento vodní brusný kámen není nutné namáčet - stačí jej zalít trochou vody a můžete začít s broušením. Syntetické brusné kameny jsou vyráběny z oxidu hlinitého, což je stejný materiál používaný v olejových brusných kamenech. Hlavní rozdíl spočívá v pojivu, které udržuje brusivo ve vodním kameni pohromadě. Vodní brusné kameny jsou měkčí než olejové brusné kameny, což umožňuje rychlejší broušení.

Broušení na vodním brusném kameni má řadu výhod. Rychlejší broušení je jednou z nich, díky tomu, že starý abrazivní materiál je odstraněn a nahrazen novým materiálem. Další výhodou je použití vody místo oleje k odstranění kovových třísek z brusného kamene

 

.

- Zrnitost brusného kamene JIS: #1000
- Středně hrubý brusný kámen určený k přebroušení již vytvarovaného ostří
- Doporučeno před použitím namočit vodou pro maximální účinnost (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia)
- Velká brusná plocha je ideální i pro velké kuchyňské nože
- Výška 25 mm zaručuje dlouhou životnost brusného kamene
- Originální příslušenství k japonským kuchyňským nožům KIYA Tokyo
- Rozměry: 210 x 70 x 22 mm
- Váha: 730 g
- Baleno v dárkové krabičce pro elegantní prezentaci
- Vyrobeno ze syntetického korundu (oxid hlinitý) pro optimální výkon

.

Vyrobeno v Japonsku !

.

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Návod k použití

 

Doplňkové parametry

Kategorie: KIYA
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz