1000 profi brusný kámen, Kanetsune KC-657

Kód: KNTN-KC-657
2 999 Kč
Skladem (>5 ks)

Získávejte dokonalou ostrost s profesionálním brusným kamenem Kanetsune GOKUJO-TOISHI. S hrubostí JIS 1000 je tento kámen špičkovým nástrojem pro vynikající výsledky.

 
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

brusný kámen 1000, KANETSUNE GOKUJO-TOISHI Series KC-657

.

Japonský brusný kámen té nejvyšší kvality Kanetsune Seki Japan dodá vašim nožům nový život! Vaše kuchyňské, kuchařské a lovecké nože získají ostří, o kterém jste vždy snili. Budou mnohem ostřejší než v okamžiku, kdy jste je zakoupili. Dokonce i ten nejlepší nůž z nejlepších materiálů ztratí v průběhu času svou původní ostrost, a proto je nutné nože pravidelně brousit a udržovat jejich ostří. S použitím správné techniky a brusných kamenů či brousků od Dellinger bude tento úkol snadný.

Řada 極 上 砥石 (Gokujo-Toishi) (KC-656 / KC-657 / KC-658) představuje velmi kvalitní brusné kameny, které osloví nejen profesionály. Na těchto kamenech pohodlně nabrousíte a dosáhnete podobných výsledků jako při použití vysoce kvalitních přírodních kamenů. Dokonce i ocel s vysokou tvrdostí dokáže tato řada brusných kamenů rychle a efektivně naostřit. Práce s brusnými kameny Kanetsune z řady Gokujo-Toishi vám zajistí vynikající ostří a krásný lesklý povrch. Užijte si kvalitní broušení s těmito kameny.

Doplňky k broušení a údržbě brusných kamenů naleznete v sekci příslušenství pro broušení.

✅ Profesionální vodní brusný kámen Kanetsune Seki Japan
✅ Zrnitost brusného kamene JIS: 1000
✅ Dlouhá životnost brusného kamene – extrémně nízké opotřebení
✅ Velmi rychlý brusný a leštící efekt
✅ Rozměr brusného kamene: 210x70x20 mm
✅ Brusný kámen stačí před použitím polit vodou (teplota vody: 15-45 stupňů Celsia), nedoporučujeme dlouhodobé ponoření kamene do vody, hrozí jeho prasknutí
✅ Brusný kámen vhodný k broušení ostří s výjimkou keramických nožů. Je možné ostřit nářadí na opracování dřeva a zahradnické vybavení.

 

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
 
 

Návod k použití

Doplňkové parametry

Kategorie: KANETSUNE
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz