1500 brusný kámen, Kuromaku SHAPTON K0707 modrý

Kód: SHA-K0707
1 399 Kč
Skladem (>5 ks)

Představujeme vám brusný kámen Shapton Kuromaku s hrubostí JIS 1500 v modré barvě. Každá barva symbolizuje určitý stupeň hrubosti, odpovídající japonské normě JIS. Tento systém barevného označení usnadňuje výběr správného kamene pro danou úpravu ostří. Praktické plastové pouzdro nejenže usnadňuje skladování kamenů, ale také slouží jako stabilní držák kamene během broušení. S tímto kamenem z řady Shapton Kuromaku dosáhnete precizních výsledků a oživíte ostří svých nožů s maximální efektivitou a pohodlím.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Brusný kámen 1500, KUROMAKU SHAPTON K0707

.

Brusné kameny Shapton Kuromaku pocházejí z Japonska. Jsou to kameny určené pro profesionální broušení nožů s velmi dlouhou životností. Tyto kameny se nemusí předem namáčet, stačí je pokropit vodou a jsou připraveny k použití. Jsou na bázi keramické matrice a jako abrazivum je použit oxid hlinitý (Al₂O₃), což zaručuje rychlý odběr broušeného materiálu a vysoký lesk u kamenů nad hrubost #2000. Tyto kameny, které pro jejich barevné rozlišení nazýváme "Lentilkové", používáme na našich brusírnách pro ruční broušení nožů, zejména pro jejich dlouhou životnost a rychlou a pohodlnou práci. Všechny kameny Shapton Kuromaku jsou prodávány v krabičce, která skvěle poslouží nejen k přenášení a uchování brusných kamenů, ale i jako stojánek pro upevnění kamene při broušení.

Tyto kameny doporučujeme srovnávat srovnávačem brusných kamenů.


✅ Kvalitní brusný kámen KUROMAKU s barevným rozlišením hrubostí
✅ Brusivo z Oxidu Hlinitého (Al₂O₃) pro vysoce efektivní ostření
✅ Velmi vysoká tvrdost a pomalé opotřebení brusného kamene.
✅ Rozměr brusného kamene s podložkou: 210x70x15mm.
✅ Vhodný pro broušení i těch nejtvrdších ocelí
✅ Plastový obal, který slouží i jako podstavec kamene při broušení.

Nevíte, jakou hrubost kamene vybrat? Je to snadné:
Vytvoření ostří na zcela tupém noži - Japonská zrnitost JIS 80-800
Nabroušení vytvořeného ostří - Japonská zrnitost JIS 1000-3000
Naleštění a precizní finalizace ostří -  Japonská zrnitost JIS 3000-30 000

Vostrá Záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát luxusním řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře!

Doplňkové parametry

Kategorie: Shapton Kuromaku
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz