4000 brusný kámen, NANIWA NW-4000Ch

Kód: NW-4000CH
1 349 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Vstupte do světa profesionálního broušení s brusným kamenem od značky Naniwa. S hrubostí JIS 4000 (model NW-4000Ch) nabízí tento extra jemný velký kámen na cedrovém podstavci optimální prostředky pro finální úpravu a leštění nožů. Jeho schopnost rychle vytvářet vysoký lesk při minimálním opotřebení ho činí ideálním pro oceli, ať už nerezové nebo uhlíkové.

Detailní informace

Detailní popis produktu

brusný kámen 4000, NANIWA NW-4000Ch

 

.

Značka NANIWA je tradiční japonský výrobce brusných kamenů s více než šedesátiletou historií výroby, známý pro vysokou úroveň kvality svých produktů. V jejich nabídce naleznete pět různých typů kamenů:

  1. Naniwa Multi Stones: Relativně měkké kameny s dvěma brousícími plochami různých hrubostí povrchu. Stačí je nejprve ponořit do vody a poté jsou připraveny k použití. Jsou praktické a úsporné, protože nabízejí všechny potřebné hrubosti v jednom kameni.

  2. Naniwa Professional: Jedny z nejtvrdších japonských vodních kamenů, minimalizují opotřebení a lze je používat po mnoho let. Stačí je krátce namočit, než je začnete používat. Tato řada je nástupcem známé řady Chosera.

  3. Naniwa Super Stones: Podobně jako řada Professional jsou velmi tvrdé, ale opotřebovávají se o něco rychleji. Stačí je namočit jen na krátkou dobu před použitím.

  4. Naniwa Diamond Stones: Tyto kameny mají vrstvu diamantového brusiva, což je jejich hlavní vylepšení oproti jiným sadám. Jsou tvrdší a vhodné pro ostření tvrdých ocelí.

  5. Naniwa Profesional Multi Stones: Kameny vhodné na opravy, broušení a leštění s různými zrnitostmi povrchu.

.
✅ Kvalitní brusný kámen NANIWA pro leštění finishing
✅ Brusivo: bílý oxid hlinitý
✅ Pojivo: magnezium
✅ Vysoce efektivní ostření
✅ Zrnitost brusného kamene JIS: 4000
✅ Velmi vysoká tvrdost a pomalé opotřebení brusného kamene
✅ Velmi rychlý leštící efekt
✅ Rozměry brusného kamene: 210x70x22 mm, váha 980 g
✅ Vhodný pro broušení uhlíkových i nerezových ocelí
✅ Brusný kámen lze použít i s olejem (nedoporučujeme)
✅ Vhodný k broušení všech ostří s výjimkou keramických nožů; lze použít i pro broušení nářadí na dřevo a zahradnické vybavení
.

Správný výběr brusných kamenů je klíčový pro úspěšné broušení nožů a jiných nástrojů. Základní pomůcka pro výběr kamenů je:

1. Kameny vhodné na opravy (japonská zrnitost JIS 80-400): Tyto hrubší kameny jsou určeny k opravám poškozených nebo velmi tupých ostří. Jsou schopné rychle odstranit více materiálu a obnovit základní tvar ostří.

2. Kameny na samotné broušení (japonská zrnitost JIS 400-3000): Tyto středně hrubé až jemné kameny jsou vhodné pro samotné broušení nožů. Poskytují dostatečnou hrubost k odstranění menších vad a získání ostrého ostří.

3. Kameny na leštění (japonská zrnitost JIS 3000-30 000): Tato jemná až extrémně jemná zrnitost je určena k dokončení broušení a dosažení lesklého a hladkého povrchu ostří. Tyto kameny jsou ideální pro leštění a zajištění maximální ostrosti nože.

Použití správného typu kamene pro každou fázi broušení je klíčové pro dosažení optimálního výsledku.

 

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
 
 



Doplňkové parametry

Kategorie: NANIWA
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz