nůž Chef/Gyuto 210mm, Sakai Takayuki 110 layers damascus VG-10

Kód: 09991
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Dellinger
7 199 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře

Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 110 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť ze stabilizovaného nádoru dřeva topolu & délka čepele 210 mm

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

NŮŽ CHEF/GYUTO 210MM, SAKAI TAKAYUKI 110 LAYERS DAMASCUS VG-10

Nože z této série jsou vyrobeny ze 110 vrstev nerezové oceli – damasteel s jádrem z japonské oceli VG10. Čepele jsou extrémně ostré a jejicj jádro dosahuje tvrdosti okolo 60 HRC. Výborně drží ostrost a působí lehkým a vyváženým dojmem. Rukojeti těchto nožů jsou ručně vyrobeny z krásného a prokresleného nádoru topolového dřeva, které je díky stabilizaci odolné proti vodě. Každý nůž je ručně broušen pod úhlem 18 stupňů z každé strany, přesně tak aby byla zajištěna maximální ostrost. Vřele doporučujeme, abyste se sami přesvědčili o vynikajícím výkonu a kráse těchto damaškových nožů.


Japonský nůž Chef/Gyuto 210 mm se vyznačuje tím, že hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž Chef je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Nůž Chef z oceli damasteel s jádrem z VG10 má dokonale vyváženou čepel s jedinečnou a výraznou povrchovou úpravou. Povrch dává noži nejen skvělý vzhled, ale také zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Parametry nože Sakai Takayuki

Celková délka:
335,00 mm
Délka čepele:
210,00 mm
Síla čepeli:
2,00 mm
Hmotnost:
184,00 g
 

Pravidla pro práci s nožem

  • ✅ Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
  • ✅ Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • ✅ Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
  • ✅ Nepoužívejte nůž jako šroubovák nebo náhradu za jiné nářadí.
  • ✅ Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

Ostření kuchyňského nože 

Pro ostří nože doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

Čištění kuchyňského nože:

Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Vostrá záruka:

Produkty, které Vám dodají Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Všechny naše produkty jsou vybírány s náležitou péčí, pečlivě vybíráme oceli, materiály rukojetí a sami se podílíme u značky DELLINGER na vzniku nožů. Vymýšlíme novinky a netradičně řešené nože, které vás osloví svým jedinečným designem a kvalitou. Nože jsou každodenním neocenitelným pomocníkem při kuchyňských radovánkách, nebo třeba při procházce v lese a proto jsme garantem kvality. Každý kus je pečlivě kontrolován a zabalen v krásné dárkové krabičce, a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchyňské Nože
Záruka: 2 roky
Určení nože: pro pořádný pracky
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz