nůž Gyutou 210mm Kanetsune KC-200 Series

Kód: KNTN-KC-202
4 539 Kč
Skladem (>5 ks)
Gravírování ?
Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series   & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 210 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský kuchařský nůž Gyutou 210 mm – Kanetsune KC-200 series

Velmi ostrý kuchařský nůž Gyutou o délce 210 mm z řady Kanetsune KC-200 představuje spojení tradičního japonského umění s moderními technologiemi. Tento nůž je vyroben z damaškové oceli s jádrem z renomované VG-10, což zaručuje mimořádnou ostrost, vysokou tvrdost a odolnost vůči korozi. Díky harmonickému tvaru čepele, která se směrem ke špičce zužuje, nabízí Gyuto maximální univerzálnost – ať už krájíte maso, ryby, zeleninu nebo bylinky.

Kuchařský nůž Gyuto je díky výše položenému hrotu ideální i pro kolébkové krájení. Dlouhá čepel a pohodlná klasická rukojeť Vám zaručí precizní ovládání v jakékoli situaci. Luxusní damaškový vzor na čepeli nejen zvyšuje atraktivitu nože, ale také potvrzuje jeho prvotřídní kvalitu. Tento nůž je zkrátka nástrojem, který bude Vaší kuchyni kralovat.

Délka rukojeti: 125 mm
Délka čepele: 210 mm
Celková délka: 335 mm
Hmotnost: 193 g

Doporučení pro údržbu a používání:

✅ Nůž Gyutou 210 mm Kanetsune KC-200 series s VG-10 jádrem doporučujeme po každém použití ručně omýt a ihned osušit.
✅ Nepoužívejte jej na tvrdé nebo mražené potraviny – hrozí poškození ostří.
✅ Nůž není určen pro páčení ani ohýbání.
✅ Chraňte před nárazy a pády.
✅ Při dlouhodobém uskladnění potřete čepel olejem a zabalte ji do textilu nebo papíru.
✅ Vždy ukládejte mimo dosah dětí.

Čištění kuchyňského nože:

Na čepeli mohou ulpívat zbytky kyselin či solí, které mohou způsobit vznik skvrn podobných korozi. Nejde o korozi samotné oceli, ale o zbytky surovin. Doporučujeme nůž po každém použití umýt a občas natřít kuchyňským olejem, čímž prodloužíte jeho životnost i vzhled.

Ostření:

K udržení perfektní ostrosti používejte diamantové nebo vodní brusné kameny. V případě nejistoty se na nás můžete obrátit, nebo využít služeb profesionálního brusiče. Neodborné broušení může způsobit nevratné škody.

Vyrobeno v Japonsku
Profesionální kvalita a zpracování

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kanetsune Seki Japan
EAN: 4956856722022
Typ Nože: Nůž šéfkuchaře (Gyuto)
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz