nůž Hon-Deba 135mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-Series

Kód: KNTN-KC-542
2 499 Kč
Skladem (2 ks)
Gravírování ?
KC-542 Hon-Deba 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series   & japonský kuchařský nůž & ocel White Steel #3 & tvrdost HRC 60-61 & rukojeť ze dřeva magnólie, plastový bolstr & délka čepele 135 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

Japonský nůž šéfkuchaře Hon-Deba 135 mm – Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series

Hon-Deba 135 mm Kanetsune Minamoto Kanemasa B-series je precizně vyrobený japonský nůž určený pro filetování ryb, porcování drůbeže a zpracování masa s jemnými kostmi. Díky výrazné tloušťce čepele a vyšší hmotnosti zvládne i náročnější řezy u malých až středně velkých ryb. Robustní patní část čepele může sloužit i pro jemnější sekání drobných kostí.

Ostrý jednostranný výbrus (tzv. kataba) zaručuje excelentní řez a spolu s dutým výbrusem „Ura“ z druhé strany čepele zajišťuje přesný průnik do suroviny bez trhání vláken. Tento typ nože vyžaduje více zkušeností při ostření a práci, a je tak ideální volbou pro zkušenější kuchaře a profesionály.

Jádro čepele je z výjimečně čisté uhlíkové oceli Hitachi White Steel #3 (Shirogami #3), kalené na tvrdost 60–61 HRC. Tento typ oceli umožňuje opakované broušení do extrémně jemného ostří. Tradiční rukojeť z japonské magnólie doplněná plastovým bolsterem je nejen lehká a příjemná do ruky, ale také přirozeně antiseptická. Uživatel by měl rukojeť udržovat v čistotě a suchu kvůli ochraně dřeva.

Technické parametry:

  • Délka rukojeti: 120 mm

  • Délka čepele: 135 mm

  • Celková délka: 265 mm

  • Hmotnost: 170 g

Doporučení a údržba:
✅ Jádro z White Steel #3 – po použití nůž ručně umyjte a ihned osušte
✅ Vyhněte se krájení mražených nebo extrémně tvrdých potravin
✅ Nikdy nepoužívejte nůž jako páčidlo, ani ho neohýbejte
✅ Nůž chraňte před pádem a nárazy
✅ Pokud nůž delší dobu nepoužíváte, potřete čepel olejem a zabalte do hadříku nebo novin
✅ Ukládejte mimo dosah dětí

Čištění kuchyňského nože:
Na povrchu čepele se mohou zachytit zbytky agresivních látek, které časem způsobují nevzhledné skvrny. Nejedná se o rez samotné oceli, ale o přichycené částečky. Proto doporučujeme nůž po použití vždy důkladně očistit a ideálně ošetřit olejem.

Ostření nože:
Pro kuchyňský nůž z oceli White Steel #3 doporučujeme použití diamantových nebo vodních brusných kamenů. Neodborné broušení může trvale poškodit čepel, v případě nejistoty se obraťte na naši brusírnu nebo zkušeného profesionála.

✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Tradiční jednostranné broušení – ideální pro praváky
✅ Stylové a funkční zpracování pro profesionální využití

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kanetsune Seki Japan
EAN: 4956856725429
Typ Nože: Deba
Stav: new

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz