nůž Nakiri 165mm Suminagashi Kanetsune VARIOUS Series
Kód: KNTN-KC-439Související produkty
stylový kovaný příbor & Indian Summer & německá ocel DIN 1.4116 s patinou
Chef 210 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 110 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť ze...
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Kamagata Knife 170/295 mm/ Nůž na zeleninu 6.6 palce / rukojeť ze stromu cocobolo / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod...
KC-095 Nůž na vodní melouny japonský speciální nůž & nerezová ocel 420J stainless steel & klasická rukojeť z palisandru (rosewood) & délka čepele 360 mm
Damaškový nůž Kiya 49 lyers Petit Knife 130/235 mm/ Paring Utility Knife 5.11 palce / rukojeť ze stromu cocobolo / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější...
Detailní popis produktu
japonský nůž šéfkuchaře Nakiri 165 mm
Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series
.
Velmi ostrý japonský nůž NAKIRI 165 mm Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series z japonské oceli White Steel #2 w/iron. Nůž s mramorovým vzorem s 11 vrstvami damaškové oceli. Nůž Nakiri svým tvarem připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
Délka rukojeti: 145 mm
Délka čepele: 165 mm
Celková délka: 310 mm
Hmotnost: 140 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž NAKIRI 165 mm Kanetsune VARIOUS Nakiri & Santoku series z japonské oceli White Steel #2 w/iron - Damascus. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
✅ Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
✅ Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli White Steel #2 w/iron, doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
.
✅ Vyrobeno v Japonsku
✅ Nůž je určen pro držení v pravé i levé ruce
.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | NAKIRI |
---|---|
Stav: | new |
SENZO CLAD nůž Nakiri 180 mm Suncraft
KC-401 Kanetsune Nakiri 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-400 Series & japonský kuchařský nůž & ocel White steel #2 core / 11 layers damascus...
nůž pro šéfkuchaře NAKIRI 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade...
Nakiri 7,8" Dellinger CUBE Ebony Wood & kuchařský nůž & nůž na zeleninu& německá ocel DIN 1.4116 & čtvercová rukojeť ze dřeva ebenu & délka čepele 199 mm & úhel broušení...
KC-923 Nakiri 165 mm, nůž na zeleninu a ovoce Kanetsune YH-3000 series & japonský nůž na ovoce a zeleninu & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.