nůž Petty 150 mm Kanetsune KC-120 Aogami Series
Kód: KNTN-KC-124Detailní popis produktu
Japonský univerzální nůž Petty 150 mm – Kanetsune KC-120 Aogami
Lehkej, hbitej, přesnej. A ostrý jak čerstvá nadávka
Zapomeň na přerostlý kuchařský sekery – když chceš přesně krájet ovoce, zeleninu, bylinky nebo špikovat maso, sáhni po Petty 150 mm z řady Kanetsune KC-120. Větší než Paring, menší než Gyuto – přesně ten univerzál, co si oblíbí začátečník i veterán. Díky úzké čepeli a kompaktní konstrukci máš maximální kontrolu a dostaneš se i do těsných míst.
Blue Steel – legenda z Japonska
Tenhle nůž není jen pěkná tvářička. V jeho srdci bije modrá ocel – Blue Steel, extrémně tvrdá (HRC 61–62) a pořádně ostrá. Z obou stran je chráněná nerezem SUS410, takže přežije i kuchařský masakr. Všechno to vzniká v Seki City – městě nožů, kde se rodí legenda za legendou. Ručně broušený, s dokonale vyváženým ostřím a nekompromisním výkonem.
Pevná rukojeť, co tě nenechá ve štychu
Černá západní rukojeť z Plywoodu přináší klasiku v moderním provedení. Spojená s čepelí třemi nýty, takže drží jako hřebík v betonu. V ruce sedí parádně, ať už jdeš na salát nebo kus hovězího. Hmotnost 85 g a celková délka 260 mm dávají perfektní rovnováhu mezi obratností a stabilitou.
Specifikace:
- Délka čepele: 150 mm
- Délka rukojeti: 105 mm
- Celková délka: 260 mm
- Hmotnost: 85 g
K noži doporučujeme dřevěnou krytku Saya, ať si tu čepel chráníš jak poklad. Najdeš ji tady.
Doporučení a údržba
- Myčku vynech. Ručně omýt, hned osušit – a jedeš dál.
- Žádný kosti nebo mražený cihly. To bys mu udělal fakt škodu.
- Nepáči, neohýbej. Nejsi na stavbě, jsi v kuchyni.
- Chraň před pádem. Ostří je král, ale není nesmrtelný.
- Pauza? Namaž ho olejem a zabal jak sushi – do hadříku nebo novin.
- Drž dál od dětí. Tohle není plastová hračka z hračkářství.
🧼 Čištění nože
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči. Kyseliny a šťávy z potravin můžou na čepeli zanechat fleky, co vypadají jako rez. Ale není to vada – to je jen kuchařova lenost. Umyj, osuši, namaž – a máš vystaráno.
🔪 Ostření nože
Blue Steel má tvrdý srdce, ale když ho ostříš správně, odmění tě jako máloco. Vodní brusné kameny, ocílky nebo protahovací brousek ti pomůžou udržet tuhle krásku ve formě. A pokud si netroufáš, dej to do rukou profíkům.
🎁 Japonská dokonalost bez přehánění
Vyrobeno v Japonsku, design a výkon pro kuchyňský každodenní boj. Série Kanetsune KC-120 Aogami je důkaz, že styl, ostrost a řemeslná kvalita se dají krásně spojit. Když chceš víc než jen nůž – tohle je tvůj tah.
Doporučení a údržba:
• Nůž nikdy neumývej v myčce. Omyj ho ručně a ihned osuši.
• Nekrájej s ním zmražený nebo příliš tvrdý potraviny – můžeš zlomit ostří.
• Nepoužívej ho jako páčidlo a nech ho dělat jen to, co umí nejlíp – krájet.
• Chraň čepel před pádem a nárazem.
• Když víš, že ho chvíli nepoužiješ, namaž olejem a zabal do hadříku.
• A hlavně ho nedávej dětem – tohle není hračka.
Ostření: Pro ocel Blue Steel doporučujeme vodní brusné kameny, ocílky nebo protahovací brousky. Pokud si nejsi jistý, svěř to odborníkům.
Vyrobeno v Japonsku.
Skvělý design a provedení – správná volba pro profesionály.
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kanetsune Seki Japan |
---|---|
EAN: | 4956856721247 |
Určení nože: | Pro náročné |
Typ Nože: | Pomocný nůž (Petty) |
Velikost nože: | malý nůž |
Stav: | new |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.