Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Chef / Gyuto nůž ze série Dellinger M390 Cocobolo je ostrá ikona, co nezná kompromis. Čepel ze švédské práškové oceli M390 si s masem, zeleninou i ovocem poradí jak samuraj s...
nůž na ovoce a zeleninu Paring (130mm) Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & nůž asijského typu & rukojeť ve...
Malý, ale nebezpečně šikovnej! Ko-Santoku z řady Black Samurai je lehkej, ostrější než tvoje babička po ránu a padne do ruky jak ulitej. Vyladěnej pro holky, co to v kuchyni...
Nůž na šunku a brisket o délce 12" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je kuchařským nožem vhodným pro plátkování a řezání velkých kusů masa, ovoce a zeleniny. S ostřím...
Kuchařský nůž Blue Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future series
Typ nože: Kuchařský nůž ve stylu Kiritsuke, navržen pro širokou škálu úkolů v kuchyni, včetně krájení,...
Prémiový japonský nůž Sakai Takayuki Sakimaru je ideální pro krájení a plátkování masa a ryb. Jádro z uhlíkové oceli Blue Steel, jednostranně zahalené damaškovou ocelí. Rukojeť...
12313 Chef / Gyuto 240 mm, kuchařský nůž japonský kuchařský nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka...
Nůž Chef 8" Dellinger TOIVO Professional Damascus
Typ nože: Japonský kuchařský nůž, nůž šéfkuchaře, ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů.
Jádro oceli: Vrstvená...
Kiritsuke Chef Dellinger Okami je ostře řezaný multitool do kuchyně. Jádro z japonské oceli AUS-10, 66 vrstev nerezovéocelia extra ostří s úhlem 15° z něj dělají spolehlivý...