1000, 3000, 8000 set brusných kamenů, SHAPTON 50508

Kód: SHA-50508HR
Neohodnoceno
Značka: SHAPTON
4 999 Kč
Skladem (>5 ks)

Set brusných kamenů Shapton GlassStone s hrubostmi JIS 1000, 3000 a 8000 je ideální volbou pro broušení nožů ze všech druhů ocelí. Tato série brusných kamenů využívá revoluční design, který zajišťuje skvělou použitelnost díky kombinaci kamene a tenké vrstvy skla. Díky širokému spektru hrubostí můžete s tímto sadou dosáhnout optimálního ostří pro vaše nože, ať už potřebujete hrubší nebo jemnější broušení. Držák kamenů dodává sadě stabilitu a usnadňuje manipulaci během broušení.

 
 
 
 
 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sada brusných kamenů 1000,3000,8000 GlassStone SHAPTON 50508HR

.

Výrobky od Shaptonu jsou obecně uznávány jako snad nejluxusnější keramické brusné kameny z Japonska. Jejich renomovaná řada GlassStone vyniká nejen složením, ale také velikostí a rozestupem brusných částic, které jsou pečlivě laminovány na podložce z tvrzeného skla. Tím je zajištěna maximální rovnost brusné plochy, což je klíčové pro přesné broušení nožů a dalších ostřících nástrojů.

Při použití Shapton kamenů není potřeba je namáčet ve vodě jako u jiných kamenů. Stačí je pouze lehce navlhčit před použitím. Tím se zjednodušuje a urychluje proces broušení, což ocení každý, kdo dbá na efektivitu a výkon svého vybavení.

Široký výběr kamenů umožňuje uživatelům dosáhnout ideální povrchové úpravy pro jakýkoli typ čepele. Shapton kameny jsou pro mnoho odborníků po celém světě synonymem špičkového broušení. Jejich extrémní rovnost a dlouhodobá stabilita při práci s noži minimalizuje riziko chyb a zaručuje vynikající výsledky.

Pokročilá abrazivní technologie Shapton kamenů umožňuje rychlé a efektivní broušení, přičemž zachovávají rovnoměrnost ostří a prodlužují jeho životnost. To vše dělá Shapton kameny ideální volbou pro každého, kdo si váží kvality, výkonu a přesnosti při broušení svých nožů a dalších nástrojů.

Série Shapton Glass Stone rovněž nabízí kvalitní příslušenství, jako například luxusní držák kamene, nebo diamantový srovnávač.


✅ Kvalitní brusný kámen Shapton Glass Stone s japonskou výrobní technologií
✅ Dlouhá životnost brusného kamene s extrémně nízkým opotřebením
✅ Velmi rychlý brusný a leštící efekt
✅ Rozměr brusného kamene s podložkou: 210x70x10mm s tloušťkou kamene 5mm
✅ Vhodné i pro ty nejtvrdší oceli
✅ Skleněná podložka zajišťuje stabilitu při broušení a brání rozlomení
✅ Před použitím stačí brusný kámen navlhčit, netřeba dlouze máčet do vody

Vostrá Záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát luxusním řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře!

Doplňkové parametry

Kategorie: Shapton Glass
Stav: new
Nevyplňujte toto pole:
O Avatar autora 28.2.2024 15:32
Dobrý den jsou tyto kameny vhodné na elmax ocel? Moc děkuji
Odpovědět
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz