4000 brusný kámen, NANIWA NW-4000Ce

Kód: NW-4000CE
1 249 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Představujeme brusný kámen od Naniwa s hrubostí JIS 4000 (model NW-4000Ce) - extra jemný kámen menších rozměrů, navržený pro dokonalé finishing a leštění nožů. Jeho vlastnosti umožňují rychlé a precizní leštění do vysokého lesku s minimálním odběrem materiálu. Ideální pro oceli jak uhlíkové, tak nerezové.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Značka NANIWA je tradiční japonský výrobce brusných kamenů s více než šedesátiletou historií výroby, známý pro vysokou úroveň kvality svých produktů. V jejich nabídce naleznete pět různých typů kamenů:

  1. Naniwa Multi Stones: Relativně měkké kameny s dvěma brousícími plochami různých hrubostí povrchu. Stačí je nejprve ponořit do vody a poté jsou připraveny k použití. Jsou praktické a úsporné, protože nabízejí všechny potřebné hrubosti v jednom kameni.

  2. Naniwa Professional: Jedny z nejtvrdších japonských vodních kamenů, minimalizují opotřebení a lze je používat po mnoho let. Stačí je krátce namočit, než je začnete používat. Tato řada je nástupcem známé řady Chosera.

  3. Naniwa Super Stones: Podobně jako řada Professional jsou velmi tvrdé, ale opotřebovávají se o něco rychleji. Stačí je namočit jen na krátkou dobu před použitím.

  4. Naniwa Diamond Stones: Tyto kameny mají vrstvu diamantového brusiva, což je jejich hlavní vylepšení oproti jiným sadám. Jsou tvrdší a vhodné pro ostření tvrdých ocelí.

  5. Naniwa Profesional Multi Stones: Kameny vhodné na opravy, broušení a leštění s různými zrnitostmi povrchu.

✅ Kvalitní brusný kámen NANIWA pro leštění finishing
✅ Brusivo: bílý oxid hlinitý
✅ Pojivo: magnezium
✅ Vysoce efektivní ostření
✅ Zrnitost brusného kamene JIS: 4000
✅ Velmi vysoká tvrdost a pomalé opotřebení brusného kamene
✅ Velmi rychlý leštící efekt
✅ Rozměry brusného kamene: 175x55x15 mm, váha 450 g
✅ Vhodný pro broušení uhlíkových i nerezových ocelí
✅ Brusný kámen lze použít i s olejem (nedoporučujeme)
✅ Vhodný k broušení všech ostří s výjimkou keramických nožů; lze použít i pro broušení nářadí na dřevo a zahradnické vybavení

Správný výběr brusných kamenů je klíčový pro úspěšné broušení nožů a jiných nástrojů. Základní pomůcka pro výběr kamenů je:

1. Kameny vhodné na opravy (japonská zrnitost JIS 80-400): Tyto hrubší kameny jsou určeny k opravám poškozených nebo velmi tupých ostří. Jsou schopné rychle odstranit více materiálu a obnovit základní tvar ostří.

2. Kameny na samotné broušení (japonská zrnitost JIS 400-3000): Tyto středně hrubé až jemné kameny jsou vhodné pro samotné broušení nožů. Poskytují dostatečnou hrubost k odstranění menších vad a získání ostrého ostří.

3. Kameny na leštění (japonská zrnitost JIS 3000-30 000): Tato jemná až extrémně jemná zrnitost je určena k dokončení broušení a dosažení lesklého a hladkého povrchu ostří. Tyto kameny jsou ideální pro leštění a zajištění maximální ostrosti nože.

Použití správného typu kamene pro každou fázi broušení je klíčové pro dosažení optimálního výsledku.

 

Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
 

Doplňkové parametry

Kategorie: NANIWA
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz