nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Aogami & oválná rukojeť ze dřeva magnolie &...
Nůž Santoku 180 mm z řady Dellinger Okami je japonský kuchařský nůž ideální pro všestranné použití. S jádrem z japonské oceli AUS-10 a kulatou rukojetí z materiálu G10 s...
Elegantní magnetická lišta na nože z ořechového dřeva s výkonnými magnety pro bezpečné uchycení. Umožňuje přehledné a stylové uložení nožů, chrání jejich ostří a šetří místo na...
Nožík akorát do ruky, abych si s nim neublížila. A byl úplně fakt jakože nádnernej!
Neni problém! K tomu přidáme pořádně kvalitní materiál čepele, nádhernej kámen tyrkysu a...
Kanetsugu SHIUN VG-2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře na maso a zeleninu & jádro z japonské oceli VG-2 & oktagonová rukojeť z japonského dubu & délka ostří...
Nůž na tuhé potraviny typu frozen s délkou 7,8" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je kuchařským nožem vhodným pro krájení tuhého masa a dalších potravin. S ostřím vyrobeným z...
Kuchařský nůž Blue Santoku 170 mm Dellinger Resin Future series
Typ nože: Santoku, japonský kuchařský nůž se specifickým účelem pro krájení, plátkování a čištění různých...
Samuraj. Černej samuraj. Ne, tady nepřekrucujeme historii, ale rozšiřujeme úspěšnou sérii nožů Dellinger German Samurai. Nekompromisní kvalita německé oceli a perfektní...
Plastový ochranný kryt s plstěným vnitřkem chrání čepel nože před poškrábáním a otupením. Ideální pro bezpečné uložení v šuplíku nebo přepravu nožů. Vhodné pro nože Nakiri,...
Nůž Santoku Dellinger German Samurai je univerzální japonský kuchařský nůž, který je vhodný pro širokou škálu úkolů v kuchyni.
Klíčové vlastnosti:
Typ nože: Santoku -...
Nůž univerzální Utility 130 mm ze série Dellinger Samurai je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. S japonskou damascénskou ocelí VG10 a délkou ostří 130 mm nabízí...
Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.