Kuchařský a řeznický sekáček ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompoitu. Sekáček je určen k...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z...
Steakový / Zeleninový Nůž Dellinger Easy
Typ nože: Steakový / Zeleninový nůž, ideální pro řezání steaků i zeleniny s přesností a lehkostí.
Ocel: Vysoce kvalitní nerezová...
nůž Ajikiri (malá Deba) 118 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
Řeznický nůž na cibuli 190 mm PIRGE DUO & speciální nůž nejen na cibuli & ostří z nerezové oceli X50CrMoV15 & rukojeť z polypropylenu (PPC)+TPE povrch & délka...
řeznický vykošťovací nůž 145 mm PIRGE PRO 2002 & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť...
Nůž vykosťovací Boning o délce ostří 155 mm ze série Dellinger Carbon Fragment je vynikající nástroj určený pro vykošťování, porcování a stahování masa. Tento kuchařský nůž v...
Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.