Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Kuchařský nůž Chef o délce ostří 200 mm ze série Dellinger Carbon Fragment je špičkovým nástrojem určeným pro profesionální i domácí kuchaře. Tento nůž je vyroben z plně...
Nůž Kiritsuke/Bunka & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové...
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je vyrobena z...
Kuchyňský set Cocobolo White Damascus – 6 profi nožů z 10CR15COMOV a bílého damašku s rukojetí z cocobola, magnetickým stojanem a luxusním balením. Kompletní výbava pro každého...
Pečivo pod kontrolou! Nůž na chléb Bread ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon® má damaškovou čepel VG10 a karbonovou rukojeť s G10 zakončením. Díky dlouhé čepeli se zuby...
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
Nůž na chléb apečivo Bread ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je vyrobena z...