zavírací steakový nůž SOK Shark VG-10 damascus Carbon

Kód: K-H176
Neohodnoceno
Značka: SOK
2 999 Kč
Skladem (>5 ks)
Zavírací steakový nůž SOK Shark & ostří z japonské oceli VG10 & rukojeť z karbonových vláken & tvrdost ostří +/- 61 HRC

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zavírací steakový nůž SOK Shark VG10 damascus Carbon s koženým pouzdrem


Už se Vám stalo, že jste navštívili restauraci a měli jste problém nakrájet jídlo tupým nožem ? Řešením je osobní steakový nůž SOK Shark Damascus. Tento zavírací nůž je diskrétně uložen v koženém pouzdře a vejde se do kapsy, nebo kabelky. Je lehký a přitom ostrý jako břitva. Vaše dilema s tupými noži při stolování může být vyřešeno. Design osobního steakového nože SOK Shark Damascus vychází z původního zavíracího kapesního nože japonského stylu. Stejně jako originál se snadno otevírá pomocí tenké elegantní páčky, ale bez pružinové asistence. Na rozdíl od originálu je tento nůž vybaven bezpečnou pojistkou liner-lock, která zajišťuje to, že se čepel během používání nezavře.

 



Kvalitní čepel je vyrobena z japonské damaškové oceli VG-10 s krásnou povrchovou úpravou. Tomuto elegantnímu vlnkovanému vzoru se v Japonsku říká Sumi-Nagashi. Osobní steakový nůž SOK Shark Damascus je broušen pod úhlem 16° z každé strany a je ostrý jako břitva. Tím usnadňuje krájení potravin a pomáhá zpříjemnit stolování. Když se zařízne, nebo zapíchne do masa - poskytne Vám perfektně čisté, rovné plátky a tím zajistí, že všechna šťáva a chuť zůstává uvnitř každého kousku.

Vše je podtrženo nadčasovou střenkou z karbonových vláken, která je nejen krásná, ale i velmi příjemná pro držení v ruce. Pro snadné skladování se nůž složí do koženého pouzdra.

Hlavní výhody:
Čepel z damaškové oceli VG-10

Rukojeť z karbonových vláken

Vhodné i pro tužší maso

Ruční výroba z japonské oceli

Vyjímečně dlouhá životnost a ostrost

Jedinečné zpracování

Kvalitní materiály

Určeno pro milovníky steaků a grilovaného masa

Kožené pouzdro z hovězí kůže


Parametry nože:

Celková délka: 235 mm
Délka ostří:
100 mm
Délka rukojeti:
130 mm
Hmotnost: 90 g


Jak se o nůž starat a naopak co s ním nedělat ...

Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.

Nepoužívejte nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.

Chraňte nůž před pádem nebo nárazem.

Čištění loveckého nože: Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skrvny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale právě ty přichycené částečky. Na odstranění se běžně používá například jedlá soda, která po namočení vytvoří „kašičku“ a starý korkový špunt.

Ostření nože: pro ostří nože z oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Vaše nože Vám nabrousíme individuálně dle Vašeho přání. Pravidelně také pořádáme kurzy broušení nožů. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.


Dellinger záruka: Produkty, které Vám dodá Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu a je prověřen mnoha spokojenými zákazníky. Každý kus je zabalen v luxusním krabičce a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Každý produkt, který Dellinger nabízí, je pečlivě kontrolován. Přinášíme Vám doživotní záruku na jakékoliv skryté vady. Pokud máte jakékoliv dotazy - náš tým je Vám plně k dispozici a pokusí se Vám pomoci v každé (i nepříjemné) situaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Steakové a Příborové
Stav: new
materiál čepele: japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10
materiál rukojeti: karbon
délka ostří: malé do 120 mm
typ nože: zavírací

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz