Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Kanetsune Petty 150 mm – AUS 10 PRO. Nerezová čepel AUS-10 s asymetrickým brusem 90/10. Ostrý, přesný, profi nůž s pevným úchopem a japonským charakterem.
KC-334 Kawahagi 170 mm, profi řeznický nůž Meat Processing Knife Series & japonský řeznický nůž & ocel SKD-12 s vysokým obsahem uhlíku, tvrdost HRC 60-61...
KC-152 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
Japonský nůž Kanetsune Petty 135 mm – YH-3000 z oceli Blue Steel s tvrdostí HRC 61–62. Ručně broušený, extrémně ostrý, s pevnou západní rukojetí. Ideální pro přesnou kuchyňskou...
Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť...
Rizikan 44 mm je japonský Kiridashi nůž z uhlíkové oceli SK-4 – perfektní na vyřezávání, řemesla i každodenní řezání. S třešňovým dřevem sedí jako ulitej.
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...