Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Kanetsune Santoku 165 mm – univerzální japonský nůž z Blue Steel, ručně broušený v Seki City. Čepel z tvrdého jádra (HRC 61–62) a stylová rukojeť z černého Plywoodu. Parádní...
Suncraft SENZO Entrée & japonský kuchařský nůž & nůž Chef & nůž na maso a zeleninu & třívrstvá nerezová ocel & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z...
Nůž Dellinger "D2" ZEBRANO
Typ nože: Vysoce kvalitní nůž určený pro různé kuchyňské úkony, vhodný pro profesionální i domácí použití.
Ocel: Čepel z oceli D2, známá svou...
Kuchařský nůž Santoku ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli 10CR15COMOV (tvrdost 61 HRC). Osmihranná karbonová rukojeť s G10...
Nůž na šunku 10" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je kuchařským nožem ideálním pro plátkování a řezání velkých kusů masa, ovoce a zeleniny. S ostřím vyrobeným z německé...
Santoku 180 mm - Hokiyama Tosa-Ichi Shadow & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli Aogami Super (Blue Super Steel) & rukojeť z materiálu PAKKA-WOOD &...
Kožená Saya pro nůž Chef 210 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus
Kompatibilita: Navržena speciálně pro nůž typu Chef s délkou čepele 210 mm z řady Dellinger Octagonal Full...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS...