Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo 210 mm Dellinger Volcano series & japonský kuchařský nůž & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & rukojeť z...
Zabiják kuchyňských rutin! Santoku z řady Dellinger Longevity Damascus Edition je ultimátní univerzál s čepelí z vrstveného damašku a srdcem z legendární oceli VG-10. Krájejte,...
Kanetsugu Chef/Gyuto PRO-M Saiun VG-10 Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-10 & západní rukojeť z materiálu Micarta & délka...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 180mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade &...
Nůž plátkovací Slice o délce ostří 170 mm ze série Dellinger Carbon Fragment je vynikající nástroj pro krájení na tenké plátky. Tento nůž, vyrobený z plně damaškové oceli,...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je vyrobena z...
nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade...
Nůž loupací Utility ze série Suncraft Senzo Retro® s 3 vrstvou čepelí a jádrem z oceli Gin-san (Silver 3). Tvrdost jádra 60 HRC. Osmihranná rukojeť z přírodního wengé...
Univerzální řeznický boss – Chef / Gyuto 155 mm z řady Dellinger M390 Cocobolo zvládne maso, zeleninu i bylinky jako po másle. Čepel z prémiové oceli M390 + luxusní rukojeť z...
Tento japonský kuchařský nůž je ideální volbou pro okrajování ovoce a zeleniny, stejně jako pro špikování masa. S jádrem z japonské damascénské oceli VG10 obklopeným 67 vrstvami...