Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Univerzální šéfkuchařskej nůž Chef / Gyuto ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon. Damašková čepel s jádrem z oceli 10CR15COMOV (61 HRC) a osmihranná karbonová rukojeť s G10...
Tradiční japonský nůž šéfkuchaře/ky Chef / Sakimaru ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli 10CR15COMOV (tvrdost 61 HRC). Osmihranná...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli...
Kuchařský nůž Chef 230 mm z řady Dellinger Professional Damascus je vrcholným příkladem japonského umění v kuchyni. Jeho jádro z ocele 10CR15COMOV obklopené 66 vrstvami...
Nůž Chef 195 mm Dellinger Professional Damascus
Typ nože: Japonský kuchařský nůž, ideální pro profesionální i domácí použití.
Ocel: Jádro z oceli 10Cr15C0M0V, obklopené...
Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť...
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...