Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Kanetsugu Utility Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z...
Rizikan 48 mm je japonský Kiridashi nůž z uhlíkové oceli SK-4 – přesný řezací nástroj s jednostranným výbrusem a třešňovou rukojetí. Ostrý jako břitva, krásný jako bonsai.
Nůž vykošťovací Boning o délce ostří 150 mm z řady Dellinger Samurai je specializovaným nástrojem pro vykošťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach. Jeho precizní ostří a...
Nůž na šunku a brisket o délce 12" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je kuchařským nožem vhodným pro plátkování a řezání velkých kusů masa, ovoce a zeleniny. S ostřím...