Kanetsugu Paring Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z...
Samuraj. Černej samuraj. Ne, tady nepřekrucujeme historii, ale rozšiřujeme úspěšnou sérii nožů Dellinger German Samurai. Nekompromisní kvalita německé oceli a perfektní...
Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm
Nůž steakový Dellinger German Samurai
Typ nože: Steakový nůž - navržený speciálně pro krájení a konzumaci steaků a dalších masa.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116 - známá svou...
nůž na ovoce a zeleninu Paring (130mm) Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & nůž asijského typu & rukojeť ve...
Kožená Saya pro nůž Chef 210 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus
Kompatibilita: Navržena speciálně pro nůž typu Chef s délkou čepele 210 mm z řady Dellinger Octagonal Full...
Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem Dellinger Easy. S jeho precizním zubatým ostřím a pohodlnou rukojetí zvládnete s lehkostí přípravu...
Nůž vykosťovací Boning o délce ostří 155 mm ze série Dellinger Carbon Fragment je vynikající nástroj určený pro vykošťování, porcování a stahování masa. Tento kuchařský nůž v...
Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.