Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Univerzální nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10 zvládne vše od krájení zeleniny až po špikování masa. Ostří z japonské oceli AUS-10, dvouvrstvá konstrukce a komfortní rukojeť...
nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade...
Kuchařský nůž Santoku ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 (tvrdost 61 HRC). Osmihranná karbonová rukojeť s G10 zakončením. Santoku...
Nůž Utility 128 mm série SOK Cocobolo White Damascus z damascénské oceli 10CR15COMOV s rukojetí z exotického dřeva Cocobolo
Vhodný pro přesné a čisté řezy, nakrájení ovoce a...
Honesuki SOK Cocobolo White Damascus – vykošťovací nůž s 10CR15COMOV jádrem, 66 vrstvami bílého damašku a rukojetí z exotického cocobola. Precizní nástroj na maso a ryby.
Kuchařský nůž Chef 205 mm Dellinger Sandvik Northern Sun
Typ nože: Šéfkuchařský nůž, ideální pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení různých potravin.
Ocel:...
Silák na zeleninu, gentleman v kuchyni. Nakiri Dellinger® ZDP-189 s 49 vrstvama damašku a čepelí ostrou jak tvoje vtipy po dvou pivech. Krájí, seká, válí.
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje. Nůž...
KC-956 Ko-Deba 105 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & malý filetovací nůž & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z...
Chtěla bych nějakej malej, ale šikovnej! A modrej! A krásnej!
Tohle jsme na našich prodejnách od žen, slečen, dam a ostatních něžných stvoření slyšeli už nejmíň tisíckrát....
Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm
Kanetsune Santoku 165 mm VARIOUS – ostrý japonský nůž z uhlíkové oceli Blue Steel #2 s tradičním designem a mohutnou nýtovanou rukojetí. Perfektní na maso, zeleninu i ryby.
kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo 210 mm Dellinger Volcano series & japonský kuchařský nůž & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & rukojeť z...