Nůž vykosťovací Boning 165 mm Dellinger Sandvik Northern Sun
Typ nože: Vykosťovací nůž, specializovaný na precizní oddělování masa od kostí a vyřezávání šlach.
Ocel:...
Tento japonský kuchařský nůž je ideální volbou pro okrajování ovoce a zeleniny, stejně jako pro špikování masa. S jádrem z japonské damascénské oceli VG10 obklopeným 67 vrstvami...
Chtěla bych nějakej malej, ale šikovnej! A modrej! A krásnej!
Tohle jsme na našich prodejnách od žen, slečen, dam a ostatních něžných stvoření slyšeli už nejmíň tisíckrát....
Kanetsugu Santoku Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 170 mm
řeznický vykošťovací nůž 140 mm PIRGE PRO 2002 & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť...
Steakový / Zeleninový Nůž Dellinger Easy
Typ nože: Steakový / Zeleninový nůž, ideální pro řezání steaků i zeleniny s přesností a lehkostí.
Ocel: Vysoce kvalitní nerezová...
Nůž univerzální Utility ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompozitu. Dokonalý pomocník pro...
Nůž na pečivo Bread ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompoitu. Tento nůž s dlouhou čepelí s...
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef ze série Pirge Elite s čepelí z německé nerezové oceli 1.4116. Tvrdost ostří 54-56 HRC. Západní rukojeť z odolného kompozitu. TTradiční nůž pro...
Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.