nůž boning 6,5"German 1.4116 - pakka wood
Kód: XZ-B2-6BDetailní popis produktu
Vykošťovací nůž / Boning 6,5" japonského typu (145 mm) série Dellinger Pakka wood
Pro dokonalé vykošťování s maximálním komfortem a výkonem
Tento japonský vykošťovací nůž z řady Dellinger Pakka wood je vyroben s ohledem na nejvyšší standardy kvality a výkonu. Jeho charakteristicky zakřivená a rovná čepel délky 145 mm z německé oceli 1.4116 je ideální pro odřezávání masa od kosti, šlach a tučných částí. Díky své zúžené čepeli je tento nůž efektivní i při vykošťování v okolí kloubů a kostí.
Vlastnosti nože:
- Ostří: Ultra ostrá čepel poskytuje precizní řezání a umožňuje zachování šťávy a chuti masa.
- Rukojeť: Ergonomická rukojeť ze syntetického dřeva PAKKA wood zajišťuje pohodlný úchop a kontrolu při práci v kuchyni.
- Údržba: I když je rukojeť odolná vůči vodě a bez zápachu, doporučuje se ruční mytí nože a následné okamžité osušení pro zachování ostrosti čepele.
- Doporučení: Nožem se nedoporučuje krájení tvrdých a zmražených potravin ani používání jako páčidla. Je také důležité chránit nůž a jeho ostří před pádem a nárazy.
Pořádnej nůž si zaslouží pořádnou péči!
Marek Neuman, zakladatel
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | German Pakka Wood | 
|---|---|
| EAN: | 8595705400672 | 
| Určení nože: | Super nože za pár kaček | 
| Typ Nože: | Vykošťovací nůž (Boning) | 
| Materiál nože: | nerezová ocel, německá ocel | 
| Materiál rukojeti: | pakka wood, umělé dřevo | 
| Materiál čepele: | DIN 1.4116 | 
| Stav: | new | 
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
