Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
KC-152 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
KC-153 Gyutou 185 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
Japonský nůž Petty 135 mm série Zen-Bokashi kombinuje Blue Steel #2 s 11vrstvým damaškem. Extrémní ostrost, tradiční D-rukojeť, lehký a smrtelně přesný.
Kanetsune Petty 150 mm – Honsho Kanemasa E-series. Ručně broušený nůž z uhlíkové oceli SK-95. Lehkej, ostrý a připravený na všechno – pro domácí i profi kuchaře.