Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž na sushi & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 165 mm
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Gyuto ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je...
Kiya UMEJI Petit Knife 130/237 mm/ Paring Utility Knife 5.11 palce / přímý import z Kiya Nihonbashi Tokyo, Japan / nejznámější obchod s noži v Tokyu - Nůž vyrobil japonský mistr...
Suncraft SENZO Professional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 90 mm
Samuraj. Černej samuraj. Ne, tady nepřekrucujeme historii, ale rozšiřujeme úspěšnou sérii nožů Dellinger German Samurai. Nekompromisní kvalita německé oceli a perfektní...
Sekáček Dellinger Pary
Typ nože: Sekáček, vhodný pro širokou škálu úkolů, včetně krájení, sekání a drcení.
Materiál čepele: Ocel D2, známá pro svou vysokou tvrdost a...
Kuchařský nůž Chef 205 mm Dellinger Sandvik Northern Sun
Typ nože: Šéfkuchařský nůž, ideální pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení různých potravin.
Ocel:...
Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť...
Kanetsune Santoku 165 mm VARIOUS – ostrý japonský nůž z uhlíkové oceli Blue Steel #2 s tradičním designem a mohutnou nýtovanou rukojetí. Perfektní na maso, zeleninu i ryby.