Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Kanetsugu Slice/Sashimi PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 210 mm
Kanetsune Santoku 165 mm – univerzální japonský nůž z Blue Steel, ručně broušený v Seki City. Čepel z tvrdého jádra (HRC 61–62) a stylová rukojeť z černého Plywoodu. Parádní...
Kožená Saya pro nůž Chef 210 mm - Dellinger Octagonal Full Damascus
Kompatibilita: Navržena speciálně pro nůž typu Chef s délkou čepele 210 mm z řady Dellinger Octagonal Full...
Nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger German Pakka Wood
Typ nože: Nůž na pečivo - Skvělý pro krájení chleba, pečiva a dalších pečivových výrobků.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116...
Nůž na ovoce a zeleninu 5" z řady Dellinger CLASSIC Sandal Wood je skvělým pomocníkem pro každodenní kuchařské úkoly. S německou ocelí DIN 1.4116 a délkou čepele 125 mm je...
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje....
Nůž na tuhé potraviny typu frozen s délkou 7,8" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je kuchařským nožem vhodným pro krájení tuhého masa a dalších potravin. S ostřím vyrobeným z...
V Japonsku se toho fakt nebojej. Tohle je prosim pěkně osmidílná sada kucnařských pomůcek pro děti, s tím že součástí je regulérně ostrej a nabroušenej nůž. Každopádně pokud...
Nůž na sýr 5" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je ideální pro krájení sýrů, ovoce a zeleniny. S ostřím vyrobeným z německé oceli 1.4116 a délkou čepele 130 mm nabízí...
Kuchařský nůž nejen na zeleninu Nakiri ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a...