Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
nůž pro šéfkuchaře malé NAKIRI 120mm & japonský kuchařský nůž na zeleninu & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Aogami & oválná rukojeť ze dřeva magnolie &...
Kuchařský nůž Chef 230 mm z řady Dellinger Professional Damascus je vrcholným příkladem japonského umění v kuchyni. Jeho jádro z ocele VG10 obklopené 66 vrstvami damaškové oceli...
Malý, ale neskutečně přesnej! Loupací nůž Paring z řady Dellinger Carbon Fiber Octagon je kompaktní fešák s damaškovou čepelí a jádrem z VG-10 o tvrdosti 61 HRC. Díky karbonové...
Malý, ale extrémně přesný! Loupací nůž Utility z řady Dellinger Carbon Fiber Octagon je tvůj nový parťák pro každodenní boj s ovocem a zeleninou. Damašková čepel s jádrem z...
Praktické hnědé kožené pouzdro na pět nožů, určené pro ochranu proti poškození i zranění. Pět přihrádek pojme nože s čepelí do 160 mm, což odpovídá celkové délce nože 330 mm....
nůž na ovoce a zeleninu Petit 140mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli...
Kanetsune Santoku 165 mm VARIOUS – ostrý japonský nůž z uhlíkové oceli Blue Steel #2 s tradičním designem a mohutnou nýtovanou rukojetí. Perfektní na maso, zeleninu i ryby.
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Tosa-Ichi white Octagonal & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské oceli...
Kanetsune Petty 150 mm – AUS 10 PRO. Nerezová čepel AUS-10 s asymetrickým brusem 90/10. Ostrý, přesný, profi nůž s pevným úchopem a japonským charakterem.
Univerzální řeznický boss – Chef / Gyuto 155 mm z řady Dellinger M390 Cocobolo zvládne maso, zeleninu i bylinky jako po másle. Čepel z prémiové oceli M390 + luxusní rukojeť z...