Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Chef 8" Dellinger German Pakka Wood
Typ nože: Japonský kuchařský nůž - Nůž šéfkuchaře, vhodný pro různé úkoly v kuchyni.
Ocel: Německá ocel 1.4116 - Poskytuje vysokou...
Vykosťovací nůž Boning ze série Dellinger Rose Wood Damascus s damaškovou čepelí a jádrem z oceli 10CR15COMOV. Tvrdost jádra 61 HRC. Rukojeť západního typu je vyrobena...
Tradiční japonský nůž šéfkuchaře/ky Chef / Sakimaru ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli 10CR15COMOV (tvrdost 61 HRC). Osmihranná...
nůž na ovoce a zeleninu Petit 130mm Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & jádro z japonské oceli Takefu V...
řeznický vykošťovací nůž 140 mm PIRGE PRO 2002 & nůž vhodný pro vykošťování, porcování a stahování & ostří z francouzské nerezové oceli T5MoV & rukojeť...
Nůž Santoku & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS 10...
Santoku 7" Dellinger German Pakka Wood
Typ nože: Santoku, japonský kuchařský nůž na zeleninu, ideální pro všestranné použití v kuchyni.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116 -...
Steakový nůž série German Pakka Wood
Typ nože: Steakový nůž, určený speciálně pro krájení masa na talíři.
Ocel: Německá ocel 1.4116 - Poskytuje vyváženou kombinaci ostrosti...
Nůž malý okrajovací Dellinger German Samurai
Typ nože: Malý okrajovací nůž - vhodný pro detailní práce, loupání a dekoraci.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116 - známá svou...
Kuchařský nůž Gyuto / Chef 8" z řady Dellinger CLASSIC Sandal Wood je univerzální nástroj pro každou kuchyni. S délkou čepele 200 mm a úhlem broušení 15 stupňů je ideální pro...
Nůž plátkovací 8" Dellinger German Pakka Wood
Typ nože: Plátkovací nůž - Ideální pro krájení tenkých plátků masa, ryb či zeleniny.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116 - Poskytuje...
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm
Rizikan 48 mm je japonský Kiridashi nůž z uhlíkové oceli SK-4 – přesný řezací nástroj s jednostranným výbrusem a třešňovou rukojetí. Ostrý jako břitva, krásný jako bonsai.
Čínský nůž Dellinger CUBE Ebony Wood
Typ nože: Kuchařský nůž na zeleninu, nůž asijského typu.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116, známá svou odolností a dlouhotrvající ostrostí....
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm