Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Vykosťovací nůž Boning z řady Dellinger Longevity Damascus Edition s brutální damaškovou čepelí a srdcem z VG-10 oceli si poradí s masem, kůží i chrupavkami jako profík. Rukojeť...
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm
Univerzální nůž šéfkuchaře/ky Chef / Kiritsuke ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 (tvrdost 61 HRC). Osmihranná karbonová rukojeť...
Japonský nůž Kanetsune Petty 135 mm – Namishibuki z 101vrstvé damaškové oceli s práškovým jádrem HRC 60,5–61,5. Elegantní rukojeť, luxusní balení a přesnost v každém řezu.