Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Nůž na chléb a pečivo 8" Dellinger German Pakka Wood
Typ nože: Nůž na pečivo - Skvělý pro krájení chleba, pečiva a dalších pečivových výrobků.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116...
Nůž na ovoce a zeleninu 5" z řady Dellinger CLASSIC Sandal Wood je skvělým pomocníkem pro každodenní kuchařské úkoly. S německou ocelí DIN 1.4116 a délkou čepele 125 mm je...
Nůž na tuhé potraviny typu frozen s délkou 7,8" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je kuchařským nožem vhodným pro krájení tuhého masa a dalších potravin. S ostřím vyrobeným z...
V Japonsku se toho fakt nebojej. Tohle je prosim pěkně osmidílná sada kucnařských pomůcek pro děti, s tím že součástí je regulérně ostrej a nabroušenej nůž. Každopádně pokud...
Nůž na sýr 5" z řady Dellinger Classic Sandal Wood je ideální pro krájení sýrů, ovoce a zeleniny. S ostřím vyrobeným z německé oceli 1.4116 a délkou čepele 130 mm nabízí...
Žádné drcení ani drobení! Bread nůž z řady Dellinger Longevity Damascus Edition s brutální damaškovou čepelí a jádrem z 10CR15COMOV ukrojí každý bochník jako máslo. Figured...
Precizní řez za řezem! Plátkovací nůž Slice z řady Dellinger Longevity Damascus Edition s brutální damaškovou čepelí a srdcem z 10CR15COMOV zvládne maso, zeleninu i bylinky...
Kanetsugu Slice / Sahimi Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž plátkovací & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm
Kanetsugu Chef PRO-J Hammer & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli ZA-18 & západní rukojeť z materiálu Black-Pakkawood & délka čepele 200 mm
Nůž vykošťovací 6,4" z řady Dellinger CLASSIC Sandal Wood je ideální pro vykošťování a špikování masa. Vyrobený z německé oceli DIN 1.4116, má délku čepele 162 mm, což umožňuje...