Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Univerzální nůž Dellinger Okami 3 layers AUS10 zvládne vše od krájení zeleniny až po špikování masa. Ostří z japonské oceli AUS-10, dvouvrstvá konstrukce a komfortní rukojeť...
Lehký a praktický zavírací filetovací nůž Dellinger s pružnou čepelí z oceli 3Cr13 a odolnou black-coating úpravou. Ergonomická protiskluzová rukojeť skvěle sedí v ruce a v...
Nakiri/nůž na zeleninu 170 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu
BD-09 nůž Kiritsuke 200 mm Suncraft VG-10 Black Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na maso a zeleninu & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev...
Nůž na pečivo Bread 190 mm série SOK Olive Sunshine Damascus & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & japonská damascénská ocel 10CR15COMOV...
Steakový / Zeleninový Nůž Dellinger Easy
Typ nože: Steakový / Zeleninový nůž, ideální pro řezání steaků i zeleniny s přesností a lehkostí.
Ocel: Vysoce kvalitní nerezová...
Nůž plátkovací Slice o délce ostří 170 mm ze série Dellinger Carbon Fragment je vynikající nástroj pro krájení na tenké plátky. Tento nůž, vyrobený z plně damaškové oceli,...
Chef / Gyuto nůž ze série Dellinger M390 Cocobolo je ostrá ikona, co nezná kompromis. Čepel ze švédské práškové oceli M390 si s masem, zeleninou i ovocem poradí jak samuraj s...
Univerzální nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Brilliance s damaškovou čepelí a jádrem z oceli AUS-10 a povrchovou úpravou Black-Coating. S výměnnou hliníkovou rukojetí v...
KC-956 Ko-Deba 105 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & malý filetovací nůž & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z...