nůž BBQ Dellinger D2 SAND Olive
Kód: K-HPMX92Související produkty

Kuchařský nůž Santoku ze série Dellinger Carbon Fiber Octagon s damaškovou čepelí a jádrem z oceli VG-10 (tvrdost 61 HRC). Osmihranná karbonová rukojeť s G10 zakončením. Santoku...

Chef / Gyuto nůž ze série Dellinger M390 Cocobolo je ostrá ikona, co nezná kompromis. Čepel ze švédské práškové oceli M390 si s masem, zeleninou i ovocem poradí jak samuraj s...

kuchařský Kiritsuke nůž na pečivo 210 mm Dellinger Volcano series & japonský kuchařský nůž & nůž na pečivo & kuchařský nůž v japonském stylu & rukojeť z...

Univerzálka s grácií samuraje! Petty 130 mm ze série Dellinger M390 Cocobolo si vezme pod ostří všechno malý – od ředkvičky po křepelku. Čepel z M390 a cocobolová rukojeť?...
Detailní popis produktu
BBQ Nůž Dellinger "D2" SAND Olive
Exklusivní kuchyňský nůž Dellinger "D2" SAND Olive je navržen pro milovníky grilování a BBQ. Tento nůž se vyznačuje nejen svojí vynikající funkčností, ale i atraktivním designem, který z něj dělá skutečný klenot ve vaší kuchyni.
Parametry nože:
- Celková délka: 305 mm
- Tloušťka ostří: 3 mm
- Délka ostří: 165 mm
- Váha nože: 340 g
- Materiál rukojeti: Olivové dřevo
Vlastnosti a design:
- Ocel D2: Tento nůž je vyroben z oceli D2, která je známá svou tvrdostí a odolností. Po pečlivém vytvrzení a temperování dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC), což znamená, že jeho ostří zůstane dlouho ostré a odolné vůči opotřebení.
- Rukojeť: Rukojeť je vyrobena z překrásného olivového dřeva, které je oblíbené pro svou krásu a trvanlivost. Je ergonomicky tvarovaná pro pohodlné uchopení a ozdobena dvěma okrasnými nýty. Olivové dřevo je pevné, tvrdé a vyžaduje minimální údržbu, přičemž nabízí jedinečný vzhled.
Doporučení a údržba:
- Údržba: Nůž nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Po použití nůž ručně omyjte a ihned osušte, abyste předešli korozím. Pokud nůž nebudete delší dobu používat, potřete ho olejem a zabalte do hadříku nebo novin, aby se ochránil před korozí.
- Uložení: Ukládejte nůž na bezpečné místo a chraňte ho před dětmi.
Čištění a ostření:
- Čištění: Po každém použití omyjte nůž a pravidelně ho natírejte olejem, aby se předešlo skvrnám a korozi.
- Ostření: Pro ostření nože doporučujeme diamantové a vodní brusné kameny. Pokud potřebujete odbornou pomoc při broušení, obraťte se na nás nebo na profesionálního brusiče. Škody způsobené neodborným broušením mohou být nevratné.
Tento nůž je nejen praktickým nástrojem, ale také krásným dárkem pro každého milovníka vaření a BBQ.
Vostrá záruka! Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes! Udržujte své nože neustále ostré a v perfektní kondici. Nože zVostra přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Jakýkoliv nůž, nebo jiný produkt od nás se může stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | SANTOKU |
---|---|
EAN: | 8594195889462 |
Stav: | new |

zavírací nůž Santoku Dellinger KARASU & materiál čepeli - jádro z oceli vg10 + 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & edice Almazan

nůž Santoku Dellinger "D2" URSKOG & délka ostří 215 mm & čepel z oceli D2 & rukojeť z olivového dřeva
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.