Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
KC-152 Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Hon-Warikomi YS-900 series & sendvičová konstrukce & japonský kuchařský nůž & jádro ze švédské oceli Sandvik 19C27...
Kanetsugu Santoku Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 170 mm
Kanetsune Santoku 165 mm VARIOUS – ostrý japonský nůž z uhlíkové oceli Blue Steel #2 s tradičním designem a mohutnou nýtovanou rukojetí. Perfektní na maso, zeleninu i ryby.
Chtěla bych Japonskej nůž, aby skvěle krájel, padnul mi do ruky... a byl růžovej!
Tak přesně pro tebe tady máme novou sérii nožů pink stone, kterou jsme zaměřili speciálně na...
Suncraft SENZO Proffesional SG2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž na zeleninu a maso & jádro z japonské oceli SG-2 & západní rukojeť z PAKKA WOOD & délka ostří 165 mm
Chtěla bych Japonskej nůž, aby skvěle krájel, padnul mi do ruky... a byl modrej a hezkej!
Tak přesně pro tebe tady máme novou sérii nožů blue stone, kterou jsme zaměřili...
Kuchařský nůž Blue Santoku 170 mm Dellinger Resin Future series
Typ nože: Santoku, japonský kuchařský nůž se specifickým účelem pro krájení, plátkování a čištění různých...
Japonský nůž Santoku Dellinger Okami s čepelí z oceli AUS-10 a kulatou rukojetí G10 je ideální pro maso, ryby i zeleninu. Ostrost, styl a precizní kontrola v každém řezu.
Kuchařský nůž Santoku 185 mm Dellinger Sandvik Northern Sun
Typ nože: Santoku, japonský kuchařský nůž ideální pro krájení, plátkování a čištění různých potravin.
Ocel:...