Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Kuchařský nůž Chef 230 mm z řady Dellinger Professional Damascus je vrcholným příkladem japonského umění v kuchyni. Jeho jádro z ocele VG10 obklopené 66 vrstvami damaškové oceli...
Gyuto 240 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune AUS 10 PRO series & japonský kuchařský nůž & nerez. ocel AUS-10, tvrdost HRC 59-60 & klasická západní rukojeť...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS...
16612 Chef / Gyuto 210 mm, kuchařský nůž japonský kuchařský nůž & nerezová ocel TUS Hi-Carbon & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka...
Nůž Gyuto/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí AUS...
Nůž Chef 195 mm Dellinger Professional Damascus
Typ nože: Japonský kuchařský nůž, ideální pro profesionální i domácí použití.
Ocel: Jádro z oceli 10Cr15C0M0V, obklopené...
12313 Chef / Gyuto 240 mm, kuchařský nůž japonský kuchařský nůž & nerezová molybdenová ocel & klasická západní rukojeť z pryskyřice se třemi nýty & délka...