Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Nůž Kiritsuke/Chef & Hokiyama Sakon Bokusui ROU-Wave & japonský kuchařský nůž & všestranný nůž vhodný pro běžné krájení, nůž na maso & ostří z japonské damaškové ocelí...
Chef/Gyuto Dellinger Black Samurai je univerzální bestie do kuchyně – ať porcujete maso, sekáte bylinky nebo filetujete rybu, tohle ostří to zvládne levou zadní. V ruce sedí...
16612 Chef / Gyuto 210 mm, kuchařský nůž japonský kuchařský nůž & nerezová ocel TUS Hi-Carbon & klasická západní rukojeť z plywoodu se třemi nýty & délka...
Profesionální nůž Chef/Gyuto pro krájení všeho, co ti přijde pod ruku – maso, zelenina, ryby i bylinky. Ocel 1.4116, rukojeť z PAKKA woodu a design, který vzbudí respekt.
Tento šéfkuchařský nůž je nezbytným nástrojem pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení mas, ovoce, zeleniny a bylinek. S jádrem z japonské damascénské oceli VG10...
Kuchařský nůž Brown Chef Kiritsuke 205 mm Dellinger Resin Future series
Typ nože: Kuchařský nůž ve stylu Kiritsuke, navržen pro různé úkoly v kuchyni, včetně krájení,...
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 210 mm
Aby mi seděl do ruky, dobře se mi s nim krájelo a aby byl hezkej!
Tak přesně pro tebe tady máme novou sérii nožů pink stone, kterou jsme zaměřili speciálně na holky. Ano,...
Kiritsuke / Chef 8" Dellinger CUBE Ebony Wood
Typ nože: Kuchařský nůž, Kiritsuke, nůž šéfkuchaře.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116, známá pro svou odolnost a dlouhotrvající...
Kanetsugu Chef / Gyuto Miyabi Isshin & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli AUS-8 & západní rukojeť z přírodního dřeva Palisandru & délka čepele 180 mm
Nůž šéfkuchaře Chef/Gyuto ze série Dellinger German Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a rukojetí ze syntetického dřeva Pakkawood s ozdobným nýtem a znakem samuraje....