Nakiri 165 mm - Honkiyotsuna - Yasuki Blue Steel (Aogami) - Black Smoked
Kód: H-232Související produkty
Detailní popis produktu
Honkiyotsuna-nůž Nakiri 165 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami ) -Black Smoked
YASUKI Blue Steel ( Aogami )
Japonský typ nože NAKIRI - profesionální nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek z oceli Yasuki blue steel ( Aogami ) se zvýšenou tvrdostí jádra až 61 HRC. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.
Délka rukojeti: 125 mm
Délka ostří: 165 mm
Výška ostří: 55 mm
Celková délka: 310 mm
Váha: 155 g
Nože vyrobené z oceli Yasuki Blue Steel nejsou nerezové a vyžadují nadstandartní péči a údržbu. Ta spočívá v precizním vyčištění a vysušení po každém použití. Proti korozi je tento nůž chráněn černou vrstvou Kuro-uchi ( smoked ), která pokrývá čepel.
Pohodlný úchop a výbornou manipulaci s nožem umožňuje tradiční japonská rukojeť vyrobená ze dřeva stromu Ho (Magnolie). Rukojeť a čepel je spojena černým kroužkem z bůvolího rohu.
HONKIYOTSUNA CUTLERY Japan byla založena v roce 1892 ve městě Ono, Hyogo Prefecture
Nože HONKIYOTSUNA jsou vyráběny ručně, dle tradičních historicky podložených kovářských postupů. Čepel je plátovaná a vyrobena ze 2 druhů oceli: YASUKI modrá ocel je použita pro jádro a měká kompozitní ocel pro boční krytí. Modrá ocel YASUKI byla vyvinuta a je vyráběna firmou HITACHI METALS ve městě Yasuki - City. Používá se na výrobu vysoce kvalitních tradičních japonských nožů. Vyznačuje se velmi dobrou odolností proti opotřebení a dlouhotrvající ostrostí. Výrobky HONKIYOTSUNA Cutlery jsou velmi oblíbeny u lidí, kteří milují skutečné a jedinečné ( ručně zpracované ) nože. Tato ocel je také velmi často používána na výrobu truhlářských nástrojů.
Modrá ocel YASUKI je nejlepší ocelí pro nože s plátovanou čepelí. VG-10 ocel (používá pro damaškové nože) je nejlepší pro nože z nerezové oceli.
Kvalitní nůž nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | NAKIRI |
---|---|
? Určení nože: | Pro náročné |
? Typ Nože: | Nakiri (na zeleninu) |
Stav: | new |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.