Nakiri 165 mm - Honkiyotsuna - Yasuki Blue Steel (Aogami) - Black Smoked

Kód: H-232
2 499 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
Honkiyotsuna-nůž Nakiri 165 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami ) -Black Smoked

Detailní informace

Detailní popis produktu

Honkiyotsuna-nůž Nakiri 165 mm-Yasuki Blue Steel ( Aogami ) -Black Smoked

YASUKI Blue Steel ( Aogami )

Japonský typ nože NAKIRI - profesionální nůž na krájení (sekání) zeleniny a bylinek z oceli Yasuki blue steel ( Aogami ) se zvýšenou tvrdostí jádra až 61 HRC. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

Délka rukojeti:        125 mm
Délka ostří:             165 mm
Výška ostří:              55 mm
Celková délka:         310 mm  

Váha:                     155 g

Nože vyrobené z oceli Yasuki Blue Steel nejsou nerezové a vyžadují nadstandartní péči a údržbu. Ta spočívá v precizním vyčištění a vysušení po každém použití. Proti korozi je tento nůž chráněn černou vrstvou Kuro-uchi ( smoked ), která pokrývá čepel.

Pohodlný úchop a výbornou manipulaci s nožem umožňuje tradiční japonská rukojeť vyrobená ze dřeva stromu Ho (Magnolie). Rukojeť a čepel je spojena černým kroužkem z bůvolího rohu.

 
HONKIYOTSUNA CUTLERY Japan byla založena v roce 1892 ve městě Ono, Hyogo Prefecture

Nože HONKIYOTSUNA jsou vyráběny ručně, dle tradičních historicky podložených kovářských postupů. Čepel je plátovaná a vyrobena ze 2 druhů oceli: YASUKI modrá ocel je použita pro jádro a měká kompozitní ocel pro boční krytí. Modrá ocel YASUKI byla vyvinuta a je vyráběna firmou HITACHI METALS ve městě Yasuki - City. Používá se na výrobu vysoce kvalitních tradičních japonských nožů. Vyznačuje se velmi dobrou odolností proti opotřebení a dlouhotrvající ostrostí. Výrobky HONKIYOTSUNA Cutlery jsou velmi oblíbeny u lidí, kteří milují skutečné a jedinečné ( ručně zpracované ) nože. Tato ocel je také velmi často používána na výrobu truhlářských nástrojů.

Modrá ocel YASUKI je nejlepší ocelí pro nože s plátovanou čepelí. VG-10 ocel (používá pro damaškové nože) je nejlepší pro nože z nerezové oceli.


Kvalitní nůž nikdy neumývat v myčce na nádobí ! Po použití nůž opláchněte, osušte ubrouskem, nebo utěrkou a šetrně uložte na bezpečné místo.


Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! Nože Dellinger a nože, které Dellinger prodává přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v  luxusním pouzdru a  může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.




Doplňkové parametry

Kategorie: NAKIRI
? Určení nože: Pro náročné
? Typ Nože: Nakiri (na zeleninu)
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz