nůž Nakiri (na zeleninu) 180 mm Tamahagane VG-5 Bamboo 3-Layers

Kód: TK-1165
2 799 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…
TK-1165 Nakiri 180 mm Tamahagane Bamboo 3-Layers & japonský kuchařský nůž & nůž ideální pro krájení a sekání zeleniny & jádro z japonské oceli VG-5 & nerezová rukojeť ve tvaru bambusového prutu & délka ostří 180 mm

Detailní informace

Detailní popis produktu

nůž Nakiri (na zeleninu) 180 mm Tamahagane VG-5 Bamboo 3-Layers

.

Velmi ostrý japonský nůž krájení a sekání zeleniny Nakiri 180 mm z japonské 3 vrstvé oceli. Svým tvarem nůž připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 180 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože Vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve.

.

Délka rukojeti:        130 mm
Délka čepele:          180 mm
Celková délka:        310 mm
Hmotnost:                200 g

.
Série nerezových nožů Tamahagane Bamboo 3 -Layers, které vynikají kvalitním zpracováním a extrémní ostrostí. Jádro z japonské práškové oceli VG-5 je velmi odolné a zajišťuje dlouhou ostrost nože i v profesionální kuchyni. Jedinečný design vás ohromí propracovanými detaily a neotřelým designem. Jádro nože z japonské práškové oceli VG-5 je z uhlíkové molybden vanadiové oceli, které je z obou stran obaleno nerezovou ocelí SUS410 (13 Chrome Stainless Steel). Prášková ocel VG-5 obsahuje velké % uhlíku a má bezprecedentní tvrdost přibližně 61 Rockwella.

Série nožů Tamahagane Bamboo 3 -Layers jsou velmi výrazné a přitom velmi pohodlně padnou do ruky. Každý nůž je jeden po druhém ručně broušen vodními kameny pod úhlem mezi 14-15 stupni. Nože Tamahagane Bamboo se vyznačují se nádhernou povrchovou úpravou s vysokým leskem.

.
Rukojeť ve tvaru bambusového prutu je nerezová z oceli 18-8 (SUS304) – tím splňuje ty nejvyšší hygienické nároky i v gastronomických zařízeních. Nože s touto rukojetí jsou snadno uchopitelné a velmi dobře vyvážené.

.
Doporučení a údržba:

✅ japonský nůž Nakiri 180 mm Tamahagane z 3 vrstvé japonské oceli, nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.    
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !

.

Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem

.

Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-5 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.

.

Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.

Doplňkové parametry

Kategorie: NAKIRI
? Typ Nože: Nakiri (na zeleninu)
Stav: new
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz