Zase ta otravná lišta s cookies? Bohužel nenaděláme nic, je to nařízení EU a musí to tu bejt. Stačí jednou odkliknout a zbavíš se jí nadobro. Více informací zde.
Vykosťovací nůž Dellinger Okami z japonské oceli AUS-10 s zakřivenou čepelí a rukojetí G10. Ideální na maso, šlachy i chrupavky – přesný, odolný a stylový.
nůž vykošťovací Boning Flexi 170 mm Suncraft Clad & japonský kuchařský nůž & nůž vhodný pro vykošťování a filetování ryb & západní rukojeť z materiálu Pakawood se...
Nůž vykošťovací Boning o délce ostří 150 mm z řady Dellinger Samurai je specializovaným nástrojem pro vykošťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach. Jeho precizní ostří a...
Boning 6" Dellinger German Samurai
Typ nože: Boning - Nůž vhodný pro vykošťování masa, porcování a stahování kůže.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116 - Zajišťuje trvanlivost a...
Nůž vykosťovací Dellinger German Samurai je navržen speciálně pro vykošťování, porcování a stahování různých druhů masa, což ho činí nenahraditelným nástrojem v každé kuchyni....
Nůž vykosťovací Boning 165 mm Dellinger Sandvik Northern Sun
Typ nože: Vykosťovací nůž, specializovaný na precizní oddělování masa od kostí a vyřezávání šlach.
Ocel:...
Nůž vykošťovací 6,4" z řady Dellinger CLASSIC Sandal Wood je ideální pro vykošťování a špikování masa. Vyrobený z německé oceli DIN 1.4116, má délku čepele 162 mm, což umožňuje...
Boning 6,5" Dellinger Pakka Wood
Typ nože: Boning nůž - Ideální pro vykošťování a porcování masa.
Ocel: Německá ocel DIN 1.4116 - Zajišťuje vynikající ostrost a odolnost....