Podle Typu a Použití

Nevíte, který typ nože je pro vás ten pravý? Klikněte ZDE a přečtěte si krátký článek, ve kterém vám vše vysvětlíme.

Při osobní návštěvě v našich kamenných prodejnách vám s výběrem poradí náš vyškolený personál. 

Nejprodávanější

Dellinger Essence – Velký Šéf 210 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: K-H310
 
1 499 Kč
Dellinger Essence - Kostěj 120 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: K-H301
 
989 Kč
Dellinger Essence – Šéfík 180 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: K-H309
 
1 429 Kč

Řazení produktů

633 položek celkem

Výpis produktů

Dellinger Essence – Velký Šéf 210 mm
1 499 Kč

Velký Šéf Dellinger Essence – šéf nožů do každé kuchyně. Čepel z oceli 1.4116, pakkawood a vyvážený výkon na profi úrovni.

Kód: K-H310
Nůž vykošťovací Boning 150 mm Dellinger Samurai
1 499 Kč

Nůž vykošťovací Boning o délce ostří 150 mm z řady Dellinger Samurai je specializovaným nástrojem pro vykošťování masa, oddělování kůže, chrupavek a šlach. Jeho precizní ostří a...

Kód: K-HP6
nůž Nakiri 165 mm - Hokiyama - Sakon Murakumo - Tsuchime
3 399 Kč

nůž NAKIRI (na zeleninu) 165 mm & Hokiyama Sakon Murakumo Tsuchime & extra ostré jádro z  oceli AUS 8 & 3 vrstvy oceli

Kód: 152540
Dellinger Essence – Panička 155 mm
1 309 Kč

Panička Dellinger Essence – jemná síla v kuchyni. 155mm čepel z oceli 1.4116, pakkawood rukojeť a všestrannost pro každý den.

Kód: K-H303
Dellinger Essence – Šikula 100 mm
919 Kč

Šikula Dellinger Essence – malý borec do každé kuchyně. 100mm čepel z oceli 1.4116, stylová pakkawood rukojeť a precizní výkon bez řečí.

Kód: K-H298
Dellinger Essence - Kostěj 120 mm
989 Kč

Kostěj Dellinger Essence – malý zabiják kostí. Čepel 120 mm z oceli 1.4116, pakkawood rukojeť a chirurgická přesnost při každém řezu.

Kód: K-H301
Dellinger Essence – Pomocník 150 mm
989 Kč

Pomocník Dellinger Essence – univerzál s duší. 150mm čepel z oceli 1.4116, pakkawood rukojeť a chuť makat denně.

Kód: K-H300
Dellinger Essence – Dranžírák 240 mm
1 569 Kč

Dranžírák Dellinger Essence – masová precizka podle šéfa Honzy Punčocháře. Německá ocel 1.4116, plný tang a pakkawood rukojeť – nekompromisní styl na porcovací misi.

Kód: K-H304
nůž Santoku 165mm Kanetsune Tsuchime VG-1 series
2 799 Kč

KC-943 Kanetsune Tsuchime VG-1 series Santoku 165 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Tsuchime VG-1 series   & japonský kuchařský nůž & ocel  VG-1 Stainless...

Kód: KNTN-KC-943
nůž Nakiri 165 mm Kanetsune YH-3000 Series
3 399 Kč

KC-923 Nakiri 165 mm, nůž na zeleninu a ovoce Kanetsune YH-3000 series   & japonský nůž na ovoce a zeleninu & ocel Blue steel / SUS410 nerezová ocel HRC...

Kód: KNTN-KC-923
Nůž vykosťovací Boning 139 mm, Dellinger German Black Samurai 1
Novinka
579 Kč

Vykosťovací nůž Boning Dellinger Black Samurai s ostrým hrotem ti pomůže oddělit maso od kostí jako profík. Německá nerezová ocel, ruční broušení, rukojeť z PAKKA dřeva. Lehký,...

Kód: K-H274BROWN
Dellinger Essence – Dámička 150 mm
1 299 Kč

Dámička Dellinger Essence – santoku pro jemnější ruku. Německá ocel 1.4116, pakkawood a komfort v každém řezu.

Kód: K-H308
Dellinger Essence - Dlouhán 240 mm
1 369 Kč

Dlouhán Dellinger Essence – favorit Honzy Punčocháře! Německá ocel 1.4116 a pakkawood rukojeť pro šťavnatý steaky i jemný šalotky.

Kód: K-H306
Nůž nejen na zeleninu Nakiri 153 mm, Dellinger German Black Samurai 1
Novinka
969 Kč

Profesionální zeleninový sekáček, co nezná slitování. Nůž Nakiri Dellinger Black Samurai s čepelí z německé oceli 1.4116 a elegantní rukojetí PAKKA wood ti nabídne brutální...

Kód: K-H268BROWN
Dellinger Essence – Chlebák 250 mm
1 199 Kč

Chlebák Dellinger Essence – král křupavý kůrky. Čepel 250 mm, dvojité zoubky, ocel 1.4116 a pakkawood v jedné pečivové legendě.

Kód: K-H305
Dellinger Essence – Šéfík 180 mm
1 429 Kč

Šéfík Dellinger Essence – malý šéf, velký výkon. Německá ocel 1.4116, ergonomická pakkawood rukojeť a jistota v každým řezu.

Kód: K-H309
saya pro nůž Santoku Kanetsune Série KC- Wooden, 180 mm
699 Kč

saya (dřevěné pouzdro) pro nůž Kanetsune Santoku, 180 mm

Kód: KNTN-KC-613
Nůž šéfkuchaře Santoku 178 mm, Dellinger German Black Samurai 1
Novinka
949 Kč

Chceš nůž, co seká jako samuraj a krájí s grácií kuchařskýho mistra? Santoku Black Samurai to zvládne levou zadní. Tři ctnosti – maso, ryby, zelenina – všechno padne pod jeho...

Kód: K-H267BROWN
Dellinger Essence – Okrajovák 130 mm
944 Kč

Univerzální kuchyňský nůž, který ocení nejen každá žena.

Kód: K-H299
25547 kucharsky nuz chef 205 mm sok olive sunshine damascus 1
1 999 Kč

Kuchařský nůž Chef 230 mm série  SOK Olive Sunshine Damascus & nůž šéfkuchaře & krájení, plátkování, čištění, kolébkové krájení & maso, ovoce, zelenina, bylinky...

Kód: K-HOK9CH
nůž Santoku 165mm Kanetsune KC-950 Tsuchime Series
1 399 Kč

KC-952  Santoku 165 mm Kanetsune Tsuchime Series & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & čepel z japonské oceli DSR-1K6 & oválná rukojeť z...

Kód: KNTN-KC-952
nůž Santoku Blue 170 mm Dellinger Resin Future
2 999 Kč

Kuchařský nůž Blue Santoku 170 mm Dellinger Resin Future series Typ nože: Santoku, japonský kuchařský nůž se specifickým účelem pro krájení, plátkování a čištění různých...

Kód: K-H189
Dellinger Essence – Loupáček 90 mm
829 Kč

Loupáček Dellinger Essence – malý nožík, co začal legendu. Ocel 1.4116, čepel 90 mm, pakkawood – nepostradatelný pomocník na loupání a krájení.

Kód: K-H296
Nůž okrajovací 100 mm Dellinger Samurai
899 Kč

Tento japonský kuchařský nůž je ideální volbou pro okrajování ovoce a zeleniny, stejně jako pro špikování masa. S jádrem z japonské damascénské...

Kód: K-HP35

Ovládací prvky výpisu

633 položek celkem

🔪 Kuchyňské nože podle použití – vyber si ten pravý

Každý kuchař ví, že správný nůž dělá rozdíl. V této kategorii najdeš kuchyňské nože rozdělené podle typu a použití, abys snadno našel ten, který ti sedne do ruky i do receptu. Od univerzálních šéfkuchařských nožů až po specializované nástroje na zeleninu, maso nebo pečivo – máme vše, co potřebuješ pro precizní práci v kuchyni. 

🍣 Japonské nože – tradice, ostrost a elegance

Objev sílu japonských kuchyňských nožů, jako jsou Gyuto, Santoku, Nakiri, Yanagiba nebo Deba. Tyto nože jsou navrženy pro specifické úkoly – krájení masa, zeleniny, ryb nebo sushi. Díky čepelím z oceli VG10, AUS-10 nebo DSR-1K6 a ergonomickým rukojetím z pakkawoodu nebo micarty získáš nástroj, který vydrží a zároveň vypadá skvěle. 

🥩 Nože na maso, chléb i cukrářské speciality

Vybírej z vykošťovacích nožů, plátkovacích Sujihiki, špikovacích Boning, nebo flexibilních filetovacích čepelí. Pro pečivo máme nože na chléb s dvojitým zoubkováním, pro dezerty cukrářské nože s jemným ostřím. Každý typ je navržen tak, aby zvládl konkrétní úkol s maximální efektivitou. 

🧼 Nože podle typu – přehledně a prakticky

Neztrácej čas hledáním. V této sekci najdeš nože rozdělené podle účelu použití, tvaru čepele, délky ostří i preferovaného stylu práce. Ať už hledáš okrajovací nůž, pomocný petty, steakový nůž nebo čínský sekáček Tao, najdeš ho rychle a bez zbytečného klikání.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz

 

 
Rozumím