Podle Typu a Použití

Nevíte, který typ nože je pro vás ten pravý? Klikněte ZDE a přečtěte si krátký článek, ve kterém vám vše vysvětlíme.

Při osobní návštěvě v našich kamenných prodejnách vám s výběrem poradí náš vyškolený personál. 

Nejprodávanější

Dellinger Essence – Velký Šéf 210 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: K-H310
 
1 499 Kč
Dellinger Essence – Šéfík 180 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: K-H309
 
1 429 Kč
Dellinger Essence - Kostěj 120 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: K-H301
 
989 Kč

Řazení produktů

631 položek celkem

Výpis produktů

Dellinger Essence - Kostěj 120 mm
989 Kč

Kostěj Dellinger Essence – malý zabiják kostí. Čepel 120 mm z oceli 1.4116, pakkawood rukojeť a chirurgická přesnost při každém řezu.

Kód: K-H301
Dellinger Essence – Chlebák 250 mm
1 199 Kč

Chlebák Dellinger Essence – král křupavý kůrky. Čepel 250 mm, dvojité zoubky, ocel 1.4116 a pakkawood v jedné pečivové legendě.

Kód: K-H305
Dellinger Essence – Páráček 80 mm
819 Kč

Páráček Dellinger Essence – malý, ale nepostradatelný. 80mm čepel z oceli 1.4116 a elegantní pakkawood rukojeť pro každodenní loupání a vykrajování.

Kód: K-H297
nůž Kamagata / Santoku 170 mm - KIYA Suminagashi Damascus 11 layers
4 799 Kč

nůž pro šéfkuchaře Kamagata/Santoku 170mm KIYA Suminagashi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z japonské oceli Takefu V special grade...

Kód: 3-130
Dellinger Essence – Šéfík 180 mm
1 429 Kč

Šéfík Dellinger Essence – malý šéf, velký výkon. Německá ocel 1.4116, ergonomická pakkawood rukojeť a jistota v každým řezu.

Kód: K-H309
nůž Kiritsuke 170mm Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series
8 499 Kč

KC-465 Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi" Kiritsuke 170 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Blue Steel "Zen-Bokashi"-series   & japonský kuchařský nůž & ocel...

Kód: KNTN-KC-465
Dellinger Essence – Dámička 150 mm
1 299 Kč

Dámička Dellinger Essence – santoku pro jemnější ruku. Německá ocel 1.4116, pakkawood a komfort v každém řezu.

Kód: K-H308
japonský nůž HIGONOKAMI "XL" full steak – plating PO-006P
659 Kč

japonský zavírací nůž HIGONOKAMI & vrstvená ocel SK-5 & rukojeť s chromovým povrchem & délka čepele 9,5 cm

Kód: PO-006P
Nůž vykosťovací Boning 139 mm, Dellinger German Black Samurai 1
Novinka
579 Kč

Vykosťovací nůž Boning Dellinger Black Samurai s ostrým hrotem ti pomůže oddělit maso od kostí jako profík. Německá nerezová ocel, ruční broušení, rukojeť z PAKKA dřeva. Lehký,...

Kód: K-H274BROWN
nůž PARING 130 mm Sekyriu Japan
399 Kč

nůž na ovoce a zeleninu Paring (130mm) Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž na okrajování ovoce a zeleniny & špikování masa & nůž asijského typu & rukojeť ve...

Kód: PO-2500700
Dellinger Essence – Velký Šéf 210 mm
1 499 Kč

Velký Šéf Dellinger Essence – šéf nožů do každé kuchyně. Čepel z oceli 1.4116, pakkawood a vyvážený výkon na profi úrovni.

Kód: K-H310
nůž Gyuto / Chef 200 mm Dellinger VG-10 Inazuma
3 599 Kč

Nůž Gyuto / Chef 210 mm Dellinger Inazuma &  japonský kuchařský nůž  &  nůž šéfkuchaře &  jádro z oceli 10CR15COMOV– 66 vrstev damaškové oceli...

Kód: K-H93
Nůž Chef 200 mm Dellinger Samurai
2 599 Kč

Tento šéfkuchařský nůž je nezbytným nástrojem pro krájení, plátkování, čištění a kolébkové krájení mas, ovoce, zeleniny a bylinek. S jádrem z oceli 10CR15COMOV obklopeným 66...

Kód: K-HP8
nůž Petty 135mm Kanetsune Tsuchime VG-1 series
1 899 Kč

Kanetsune Petty 135 mm – Tsuchime VG-1 z nerezové VG-1 oceli se zrcadlovou úpravou Tsuchime. Ostrý, lehký, stylový. Ideální pro detailní práci v kuchyni.

Kód: KNTN-KC-944
nuz univerzalni utility 150 mm dellinger blue stone vg 10 damascus
1 535 Kč

Nožík akorát do ruky, abych si s nim neublížila. A byl úplně fakt jakože nádnernej! Neni problém! K tomu přidáme pořádně kvalitní materiál čepele, nádhernej kámen tyrkysu a...

Kód: K-H259
Dellinger Essence – Loupáček 90 mm
829 Kč

Loupáček Dellinger Essence – malý nožík, co začal legendu. Ocel 1.4116, čepel 90 mm, pakkawood – nepostradatelný pomocník na loupání a krájení.

Kód: K-H296
nůž WA-Kengata Santoku 160mm, Sakai Takayuki VG-10 Kurokage  nuz-wa-kengata-santoku-160mm-sakai-takayuki-vg-10-kurokage
5 299 Kč

WA-Kengata Santoku 160 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & nepřilnavý povrch Kurokage & ocel VG10, HRC 60-61 & osmihranná rukojeť...

Kód: 07495
Nůž Santoku 175 mm SOK Olive Sunshine Damascus
1 799 Kč

Nůž Santoku 175 mm série  SOK Olive Sunshine Damascus & všestranný nůž & krájení, plátkování, sekání, porcování & kuchařský nůž v japonském stylu &...

Kód: K-HOK7S
nůž Utility 150 mm Kanetsugu SHIUN VG-2 3 layers, japanese OAK
2 733 Kč

Kanetsugu SHIUN VG-2, 3 layers & japonský kuchařský nůž & nůž univerzální & jádro z japonské oceli VG-2 & oktagonová rukojeť z japonského dubu & délka ostří 150 mm (6,0")

Kód: 6201
Dellinger Essence – Šikula 100 mm
919 Kč

Šikula Dellinger Essence – malý borec do každé kuchyně. 100mm čepel z oceli 1.4116, stylová pakkawood rukojeť a precizní výkon bez řečí.

Kód: K-H298
nůž šéfkuchaře Chef 8" (205mm) Dellinger TOIVO - Professional Damascus
3 299 Kč

Nůž Chef 8" Dellinger TOIVO Professional Damascus Typ nože: Japonský kuchařský nůž, nůž šéfkuchaře, ideální pro širokou škálu kuchyňských úkolů. Jádro oceli: Vrstvená...

Kód: K-H64
Gyuto / Chef 8" (200mm) Dellinger Tsuchime Professional Damascus
3 149 Kč

SXL-M8 Gyuto / Chef 8" Dellinger Tsuchime Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli 10CR15COMOV– 66 vrstev damaškové oceli...

Kód: K-HM8
nůž DEBA 160 mm Sekyriu Japan
599 Kč

nůž DEBA 160 mm Sekyriu Japan & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž asijského typu & rukojeť ve tvaru písmena D ze dřeva topolu

Kód: PO-2500300
nůž Santoku 180mm, Sakai Takayuki 33 layers VG-10  nuz-santoku-180mm-sakai-takayuki-33-layers-vg-10
4 899 Kč

Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Sakai Takayuki & japonský kuchařský nůž & 33 vrstev damast steel & jádro ocel VG10, HRC 60-62 & rukojeť z mahagonu & délka čepele...

Kód: 07392

Ovládací prvky výpisu

631 položek celkem

🔪 Kuchyňské nože podle použití – vyber si ten pravý

Každý kuchař ví, že správný nůž dělá rozdíl. V této kategorii najdeš kuchyňské nože rozdělené podle typu a použití, abys snadno našel ten, který ti sedne do ruky i do receptu. Od univerzálních šéfkuchařských nožů až po specializované nástroje na zeleninu, maso nebo pečivo – máme vše, co potřebuješ pro precizní práci v kuchyni. 

🍣 Japonské nože – tradice, ostrost a elegance

Objev sílu japonských kuchyňských nožů, jako jsou Gyuto, Santoku, Nakiri, Yanagiba nebo Deba. Tyto nože jsou navrženy pro specifické úkoly – krájení masa, zeleniny, ryb nebo sushi. Díky čepelím z oceli VG10, AUS-10 nebo DSR-1K6 a ergonomickým rukojetím z pakkawoodu nebo micarty získáš nástroj, který vydrží a zároveň vypadá skvěle. 

🥩 Nože na maso, chléb i cukrářské speciality

Vybírej z vykošťovacích nožů, plátkovacích Sujihiki, špikovacích Boning, nebo flexibilních filetovacích čepelí. Pro pečivo máme nože na chléb s dvojitým zoubkováním, pro dezerty cukrářské nože s jemným ostřím. Každý typ je navržen tak, aby zvládl konkrétní úkol s maximální efektivitou. 

🧼 Nože podle typu – přehledně a prakticky

Neztrácej čas hledáním. V této sekci najdeš nože rozdělené podle účelu použití, tvaru čepele, délky ostří i preferovaného stylu práce. Ať už hledáš okrajovací nůž, pomocný petty, steakový nůž nebo čínský sekáček Tao, najdeš ho rychle a bez zbytečného klikání.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz